FIFA 17 Ana Konu

Yolculuk modu cok guzel düşünülmüş.Ama oyunun oynanışını yine pek begenemedim.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demo baya eski bir build. Full oyunla alakasi olmayacak oynanisi asagi yukari, bir tam ciktiginda denemek gerek tekrar, umarim problemlerin bir cogu duzelmis olur cikinca.

270 tl çok:38573:
tahmini ne zaman düşüyor bu oyunların fiyatı?

Son zamanlarda en çok beğendiğim fifa bu oldu. Fifa 11 den beri beklediğim bütün değişiklikleri yaptı. Alacağım artık öyle görünüyor :)

16 da güzeldi birkaç sorunu vardı. Her ortanın kalecinin alması felan. Biraz hızlanmış sanırsam 17 ben pek hızlı oyunu sevmiyorum. Ama hızlı bir şekilde pas oyunu oynatabilirsem vazgeçilmezim olacaktır :D

Platform ne? Ben iki yıldır bir alman sitesinden alıyorum,hemen hemen 100 lira cebime kalıyor.

270 tl çok:38573:
tahmini ne zaman düşüyor bu oyunların fiyatı?

Yaza dogru dusuyor ancak fiyatlar da hangi platformdasin hocam? Eger xbox veya ps4'teysen hic verme oyle paralar, dijital olarak al bi amerikan hesabi acip. Amazon'dan 60 dolarlik hediye karti aldin mi oyunu alabiliyosun. O da 175tl falan oluyo galiba

Ben donanimhaberden sec hesap alip oynuyorum fifa 16 yi 60 tl ye almistim. Bu yilda ya sec hesap alirim ya da oyunu kendim alip sec hakkini yari yarıya satarim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Vücudun ile topu saklama olayını abartmışlar biraz sanki diyeceğim de gerçek de topu kapmak zor oluyor rakip için.

Yinede milleti delirtmek için acayip yöntem. Online modusta trollerin yeni silahı diye bilirim

Ben donanimhaberden sec hesap alip oynuyorum fifa 16 yi 60 tl ye almistim. Bu yilda ya sec hesap alirim ya da oyunu kendim alip sec hakkini yari yarıya satarim

Seç hesap nasıl oluyor hocam ilk defa duydum.

Vücudun ile topu saklama olayını abartmışlar biraz sanki diyeceğim de gerçek de topu kapmak zor oluyor rakip için.

Yinede milleti delirtmek için acayip yöntem. Online modusta trollerin yeni silahı diye bilirim
16'da da zordu. FUT'ta az mac kaybetmedim 75. dakkadan itibaren kose bayraginda topu saklayan pustlar yuzunden.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Seç hesap nasıl oluyor hocam ilk defa duydum.
Seç degil hocam sec yani secondary hesap oluyor. Ps4 kardeslik diye bi olay var tek hesabi iki kisi oynayabiliyor. Primary ve Secondary olarak. Primaryinin avantaji internetsizde olsa o hesaptaki oyunlari oynayabiliyorsun secondary hesapta ise internet baglantin olmasi lazim o sekilde oyunlari oynayabiliyorsun. Mesela fifa 17 200 tl diyelim guvendigin birisiyle kardeslik yaparak 100-100 odeyerek fifa 17 aliyorsun

Seç degil hocam sec yani secondary hesap oluyor. Ps4 kardeslik diye bi olay var tek hesabi iki kisi oynayabiliyor. Primary ve Secondary olarak. Primaryinin avantaji internetsizde olsa o hesaptaki oyunlari oynayabiliyorsun secondary hesapta ise internet baglantin olmasi lazim o sekilde oyunlari oynayabiliyorsun. Mesela fifa 17 200 tl diyelim guvendigin birisiyle kardeslik yaparak 100-100 odeyerek fifa 17 aliyorsun

Hı anladım hocam bende PC için sandım o yüzden yabancı geldi, güzelmiş işmiş ama.

Yarı yarıya olmuyor yalnız. %60-%40 şeklinde dağılıyor. Gerçi anlaşmana bağlı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yarı yarıya olmuyor yalnız. %60-%40 şeklinde dağılıyor. Gerçi anlaşmana bağlı.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Fifa 17 icin dedim normalde sec hesap daha ucuz olur ama fifa 17de ds4 yontemi calistigi icin kendi hesabina gecis yapip oynayip kupada kazanabiliyorsun o yuzden yari yariya satarlar

Geri
Üst Alt