FIFA 17 Ana Konu

Journey modu oynayan var mı, be a pro'dan farkı nedir?

Fifa 17 icin dedim normalde sec hesap daha ucuz olur ama fifa 17de ds4 yontemi calistigi icin kendi hesabina gecis yapip oynayip kupada kazanabiliyorsun o yuzden yari yariya satarlar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fifa16 oynamadım ama daha önceki futbol oyunlarında ds4 yöntemi çalışıyordu diye hatırlıyorum. Açıkçası biri bana yarı yarıya dese arkamı döner giderim. :asd: ben de çok oyun alıp sattım, kardeşlikte yaptım ama hırsızlık artınca çift hak almaya özen gösterdim. En güzeli oyunların fiyatı makul seviyelere düşünce çift hak alıp oynamak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fifa16 oynamadım ama daha önceki futbol oyunlarında ds4 yöntemi çalışıyordu diye hatırlıyorum. Açıkçası biri bana yarı yarıya dese arkamı döner giderim. :asd: ben de çok oyun alıp sattım, kardeşlikte yaptım ama hırsızlık artınca çift hak almaya özen gösterdim. En güzeli oyunların fiyatı makul seviyelere düşünce çift hak alıp oynamak.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yeni ciktigi icin renktas yoksa ucuzluyor ben fifa 16 seci 60 tl ye aldim ds4 yontemi calisiyor. Uncharted Collection, uncharted 4 last of us falan bende bunlari alip sattim şimdiye kadar sorun olmadi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu olay ama yeni eklendi. Yani saha içinde heryerde yapa biliyorsun Bunu artık. (Ps4 de L2 tuşu )
Yeni degil 16'da da vardi 15te de vardi. YouTube'da ara istersen "protecting the ball" veya "shielding the ball" diye

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Yeni degil 16'da da vardi 15te de vardi. YouTube'da ara istersen "protecting the ball" veya "shielding the ball" diye

Bu şekilde yapılmıyordu galiba yoksa yeni diye tanıtılması yapilmazdı herhalde. Baktım yinede şimdi. Vardı dediğin gibi ama bu şekilde değildi

Vardi ve ayni sekildeydi. Mekaniklerini biraz degistirip "yeni" demisler, EA her zaman yapar bunu, ozellikle Fifa'da.

Atiyorum, 12de olan bi ozelligi 13'te cikarip, 14te "yeni" diye sunduklari olmustur. Veya bundaki gibi mekanikleri biraz degistirip "yeni" derler. Dun denedim 17'de shieldingi, 16'yla ayni sonuc.

Vardi ve ayni sekildeydi. Mekaniklerini biraz degistirip "yeni" demisler, EA her zaman yapar bunu, ozellikle Fifa'da.

Atiyorum, 12de olan bi ozelligi 13'te cikarip, 14te "yeni" diye sunduklari olmustur. Veya bundaki gibi mekanikleri biraz degistirip "yeni" derler. Dun denedim 17'de shieldingi, 16'yla ayni sonuc.

Yeni dedikleri şey yeni değil diyorsunuz yani. Kandırıldık diyorsunuz yani. Vay şerefsiz ea

Pc versiyonu 100 tl alacak arkadaş varsa yardımcı olunur.

Yaza dogru dusuyor ancak fiyatlar da hangi platformdasin hocam? Eger xbox veya ps4'teysen hic verme oyle paralar, dijital olarak al bi amerikan hesabi acip. Amazon'dan 60 dolarlik hediye karti aldin mi oyunu alabiliyosun. O da 175tl falan oluyo galiba

türkçe destekli oluyor mu o zaman renktaşım? birde online olunca net olmayınca kariyeri bile oynayamıyorsun dediler doğru mudur?

pas sistemi biraz daha iyi sanki önceden dikine havadan uzun paslar hic olmuyordu düzeltmisler gibi.
birde yerden goller atiliyor yine.
ama fazla oynayamadim benim ekrani karti ile olmasi icin eski sürücüyü yüklemem gerekti.
sonra yine yeni sürücüyü ekledim.
düsünün ya eski sürücüyle 2560x1440 ekran ile oynayabiliyorum yani full hd 2 mislisi.
yani kartta hic bir sorun yok.
ama eski kartlara sürücü update yapmadiklari icin kaldik ortada.
bakalim oyun cikarsa calisacakmi, aksi halde büsürü pc oyunculari ve müsterileri kayip ederler.

pas sistemi biraz daha iyi sanki önceden dikine havadan uzun paslar hic olmuyordu düzeltmisler gibi.
birde yerden goller atiliyor yine.
ama fazla oynayamadim benim ekrani karti ile olmasi icin eski sürücüyü yüklemem gerekti.
sonra yine yeni sürücüyü ekledim.
düsünün ya eski sürücüyle 2560x1440 ekran ile oynayabiliyorum yani full hd 2 mislisi.
yani kartta hic bir sorun yok.
ama eski kartlara sürücü update yapmadiklari icin kaldik ortada.
bakalim oyun cikarsa calisacakmi, aksi halde büsürü pc oyunculari ve müsterileri kayip ederler.

renktaş ps4 ve xbox'da oynamanı tavsiye ederim çok şey değişmiş bu iki platformda belli oluyor.

renktaş ps4 ve xbox'da oynamanı tavsiye ederim çok şey değişmiş bu iki platformda belli oluyor.

cok iyi calisan bir bilgisayarim var.
gta 5 bile cok iyi ayarlarla oynayabildim.
simdi bi fifa oynamak icin ps4 veya xbox almakta biraz sacmalik gibi.
aslinda ea degil ati/amd ye kizmak lazim ekran karti 2012 den, onun icin bakim yapmiyorlar.
yani sürücü icin ugrasmiyorlar durum bundan ibaret.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt