- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis bu tartıştıkları plus olayı ne
reis bu tartıştıkları plus olayı ne
Necati Şanlı sende ps4 var mı dostum
bende pro var gardas
Tekrar Admin ol bence
belli ki çok vaktin var senin :confused:
aynen bende.Pre-Order ile İkon paketini aldım. 3 saat sonra kendiliğinden inmeye başlayacak. Kotam dolmuş ama. Büyük ihtimal 6-7 saate anca iner. Yarın akşam da siftah
İkon paketinin tek avantajı oyunu 3 gün önce oynamakPre-Order ile İkon paketini aldım. 3 saat sonra kendiliğinden inmeye başlayacak. Kotam dolmuş ama. Büyük ihtimal 6-7 saate anca iner. Yarın akşam da siftah
Ben sadece Ultimate team oynuyorum. Asıl avantajı orada başlıyor.İkon paketinin tek avantajı oyunu 3 gün önce oynamak
Eğitim şart
Alakası yok packler para israfıBen sadece Ultimate team oynuyorum. Asıl avantajı orada başlıyor.
Pre-Order ile İkon paketini aldım. 3 saat sonra kendiliğinden inmeye başlayacak. Kotam dolmuş ama. Büyük ihtimal 6-7 saate anca iner. Yarın akşam da siftah
Erkenden indirme gibi bir seçenek var mı2 gün önce indirdim ben . Serverlar cökmesin diye . Niye daha bugün indiriyorsun ki´?
Giriyim bakıyım dedim 10 GB lık bir bölümün indirmesini yapıyor şuan. Hiç haberim yok indirdiğinden yoksa kapatmazdım hiç sistemi2 gün önce indirdim ben (CR edition ) . Serverlar cökmesin diye . Niye daha bugün indiriyorsun ki´?
Erkenden indirme gibi bir seçenek var mıBenim Ps4 saat sayıyor oto indirme için
Giriyim bakıyım dedim 10 GB lık bir bölümün indirmesini yapıyor şuan. Hiç haberim yok indirdiğinden yoksa kapatmazdım hiç sistemi
46 GB lik oyunun daha ilk kısmını indiriyor ya. 31 saat kaldı yazıyor bir de küfür gibiEvet indirdim (40gb mi neydi ). Countdown bende’de var ( theme pack o).
Downloads larinda bak bi