FIFA 18 Ana Konu

beyler bende indirme başlamadı.

ikon paketini almıştım geçen hafta.
ne yapmam lazım?

bir gecede 23 gb indirdi geri kalanı yavaş yavaş indiririm. oyunu oynanabilecek kadar indirildi görünüyor bu gece yarısından sonra ilk kariyer modunu başlatacağım Cimbomumla:gsbayrak:

Çok net ve kısa bir soru soracağım beyler. Yıllardır PES oynuyorum. Ama FIFA yı da az çok oynadım. Sizce FIFA 18 almalı mıyım ? O paraya değer mi ?

oyun cikti basligi güncelleyn
psn de indiriom

Fifa 17 de yolculuk modu 2 sezon güncellemesi hala gelmedi.2 sezon olacak mı bilgisi olan var mı ?
Bu arada Fifa 18'de tribünleri güzel yapmışlar.

Fifa 17 de yolculuk modu 2 sezon güncellemesi hala gelmedi.2 sezon olacak mı bilgisi olan var mı ?
Bu arada Fifa 18'de tribünleri güzel yapmışlar.
Ben onu iki sezon değil de, ikinci sezon olarak anladım, Fifa 18 için. Fifa 17 için öyle bişey hiç okumadım.
Bu saatden sonra zor gelir. Gelecek diye soz mu verdiler?

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Playstore hala göndermedi kodu.

FIFA 17 ile FIFA 18 arasinda ne fark var?

Copy-paste oyunu olmus FIFA18. Ben hic bir fark göremedim. Neden FIFA 18 alinmali? Iyice oynayan biri cevaplarsa sevinirim. Hala FIFA 18i alma konusunda ikna olmadim.

FIFA 17 ile FIFA 18 arasinda ne fark var?

Copy-paste oyunu olmus FIFA18. Ben hic bir fark göremedim. Neden FIFA 18 alinmali? Iyice oynayan biri cevaplarsa sevinirim. Hala FIFA 18i alma konusunda ikna olmadim.
haftada bir FUT weekend league'e katilmak istiyorsan almak zorundasin aksi taktirde gerek yok, haa suda var transferler bu sezon aldi basini gitti oyun o acidan baya eski görünüyor...

haftada bir FUT weekend league'e katilmak istiyorsan almak zorundasin aksi taktirde gerek yok, haa suda var transferler bu sezon aldi basini gitti oyun o acidan baya eski görünüyor...

ayda yilda bir oynuyorum ama sadece online oynuyorum.

Online oynayacak eleman bulabilirmiyim FIFA 17'de. misal ilk baharda falan. simdi illa ki oynayanlar olur...

hep sormusumdur kendi kendime, acaba cok eski fifalari hala online oynayanlar var mi diye, acaba acip bi fifa 14, 15'e baksam mi :D

cdkeyci pc oyuncuları olarak hala indiremiyoruz oyunu

skandalllll

Geri
Üst Alt