Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.443
- 22
- 523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kesinlikle deger.Çok net ve kısa bir soru soracağım beyler. Yıllardır PES oynuyorum. Ama FIFA yı da az çok oynadım. Sizce FIFA 18 almalı mıyım ? O paraya değer mi ?
oyun cikti basligi güncelleyn
psn de indiriom
üzdün rdashAbv Gökhan
Evde internet var mi diye sor
Elimde para var mi diye sor
Yillardir ilk defa bu oyunu RD'de alamiyacagam......
:/üzdün rdash
tatil yapmayi biliyodun
insan fifaya para saklar
benimde islerim var 3 gün boyunca hic oynayamicam belki bi iki mac yapabilirim ama düsünücem rdash:/
oynarken beni dusun karsim
Bu saatden sonra zor gelir. Gelecek diye soz mu verdiler?Fifa 17 de yolculuk modu 2 sezon güncellemesi hala gelmedi.2 sezon olacak mı bilgisi olan var mı ?
Bu arada Fifa 18'de tribünleri güzel yapmışlar.
Ben onu iki sezon değil de, ikinci sezon olarak anladım, Fifa 18 için. Fifa 17 için öyle bişey hiç okumadım.Fifa 17 de yolculuk modu 2 sezon güncellemesi hala gelmedi.2 sezon olacak mı bilgisi olan var mı ?
Bu arada Fifa 18'de tribünleri güzel yapmışlar.
Bu saatden sonra zor gelir. Gelecek diye soz mu verdiler?
haftada bir FUT weekend league'e katilmak istiyorsan almak zorundasin aksi taktirde gerek yok, haa suda var transferler bu sezon aldi basini gitti oyun o acidan baya eski görünüyor...FIFA 17 ile FIFA 18 arasinda ne fark var?
Copy-paste oyunu olmus FIFA18. Ben hic bir fark göremedim. Neden FIFA 18 alinmali? Iyice oynayan biri cevaplarsa sevinirim. Hala FIFA 18i alma konusunda ikna olmadim.
haftada bir FUT weekend league'e katilmak istiyorsan almak zorundasin aksi taktirde gerek yok, haa suda var transferler bu sezon aldi basini gitti oyun o acidan baya eski görünüyor...