Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu ultimate team de bu yıl getirilen bir takım da iki kişi oynaması çok sinir bozucu. Resmen haksızlık. Denk gelen var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu ultimate team de bu yıl getirilen bir takım da iki kişi oynaması çok sinir bozucu. Resmen haksızlık. Denk gelen var mı?
Bu yıl getirilen mi?Şu ultimate team de bu yıl getirilen bir takım da iki kişi oynaması çok sinir bozucu. Resmen haksızlık. Denk gelen var mı?
Bu yıl getirilen mi?
Eskidende vardi bu bence iki kisiye koymak daha zevkli. Ikisi oturup agliyordur.
Iki kisi varsa cik maca baslama zaten orda gosterir guest var diye.
E kabul etme zorla mı ?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Her zaman bütün dikkatinle mi bakıyorsun ekrana?
Beyler burada Fifa Pro Club oynuyan var mi? Takim cikarip turnuvaya katilabiliriz.
Veya Ultimate team turnuva yapabiliriz cok kisi katilirsa iyi olur.
Hiç atladığım olmamıştır renktaş
İlk günden beri varDaha önce varmıydı? Diğer oyunlar da denk gelmedi.
İlk günden beri var
Hiç atladığım olmamıştır renktaş
Once rakibinin "ready" olmasini bekle. Ben hep iki kisi oynuyorum, rakip "ready"ye basinca hemen guest ekleyip 2 kisi oldugumuzu fark ettirmeden maca geciyoruz bazilari guest gorunce cikiyor diye.Her zaman bütün dikkatinle mi bakıyorsun ekrana?

Once rakibinin "ready" olmasini bekle. Ben hep iki kisi oynuyorum, rakip "ready"ye basinca hemen guest ekleyip 2 kisi oldugumuzu fark ettirmeden maca geciyoruz bazilari guest gorunce cikiyor diye.
2 kisi oynamak genelde zordur ama uzun sure beraber oynadiysan avantajli sayilabilir. Ozellikle defansta cok bosluk verir iki kisiler. Hizli paslarla o bosluklari degerlendirirsin. 2 kisiye karsi oynadigim maclar genelde en kolay olanlar.
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyunun düzeltilmesi için protesto amaçlı imza kampanyası başlatıldı. Yine bu çerçevede bütün dünyada yarın oyun içinde herhangi bir ürün alınmaması çağrısı yapıldı.