FIFA 18 Ana Konu

TUDOR Taktigi uygulamak amacli FIFA 18'i actim.
Size daha sonra formasyon ve taktik üzeri analizimi sunacagim.

Tactic olayini iyi yakaladim mi yoksa tavsiyeler var mi.

11.png

tactic.png

Şu ultimate team de bu yıl getirilen bir takım da iki kişi oynaması çok sinir bozucu. Resmen haksızlık. Denk gelen var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu ultimate team de bu yıl getirilen bir takım da iki kişi oynaması çok sinir bozucu. Resmen haksızlık. Denk gelen var mı?

Eskidende vardi bu bence iki kisiye koymak daha zevkli. Ikisi oturup agliyordur.

Iki kisi varsa cik maca baslama zaten orda gosterir guest var diye.

Beyler burada Fifa Pro Club oynuyan var mi? Takim cikarip turnuvaya katilabiliriz.

Veya Ultimate team turnuva yapabiliriz cok kisi katilirsa iyi olur.

Eskidende vardi bu bence iki kisiye koymak daha zevkli. Ikisi oturup agliyordur.

Iki kisi varsa cik maca baslama zaten orda gosterir guest var diye.

Daha zevkli oluyor,bir de 2 kere öne geçiyorsa.

Hiç atladığım olmamıştır renktaş

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Her zaman bütün dikkatinle mi bakıyorsun ekrana?

Once rakibinin "ready" olmasini bekle. Ben hep iki kisi oynuyorum, rakip "ready"ye basinca hemen guest ekleyip 2 kisi oldugumuzu fark ettirmeden maca geciyoruz bazilari guest gorunce cikiyor diye.

2 kisi oynamak genelde zordur ama uzun sure beraber oynadiysan avantajli sayilabilir. Ozellikle defansta cok bosluk verir iki kisiler. Hizli paslarla o bosluklari degerlendirirsin. 2 kisiye karsi oynadigim maclar genelde en kolay olanlar.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Once rakibinin "ready" olmasini bekle. Ben hep iki kisi oynuyorum, rakip "ready"ye basinca hemen guest ekleyip 2 kisi oldugumuzu fark ettirmeden maca geciyoruz bazilari guest gorunce cikiyor diye.

2 kisi oynamak genelde zordur ama uzun sure beraber oynadiysan avantajli sayilabilir. Ozellikle defansta cok bosluk verir iki kisiler. Hizli paslarla o bosluklari degerlendirirsin. 2 kisiye karsi oynadigim maclar genelde en kolay olanlar.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gıcık oluyorum ama yemenin zevki daha güzel.

HAGI Prime Icon cikiyor gencler

herkes parasini, oyuncularini hazirlasin

Barcelona
Real Madrid
Romanya
Brescia
Galatasaray
STSL

bunlardan futbolculari alin.

Oyunun düzeltilmesi için protesto amaçlı imza kampanyası başlatıldı. Yine bu çerçevede bütün dünyada yarın oyun içinde herhangi bir ürün alınmaması çağrısı yapıldı.

Son düzenleme:
Oyunun düzeltilmesi için protesto amaçlı imza kampanyası başlatıldı. Yine bu çerçevede bütün dünyada yarın oyun içinde herhangi bir ürün alınmaması çağrısı yapıldı.

Black Friday var yarın.
Ps4 düştü 200 euroya o ambargo tutmaz.

Gscimbom Mobile

su hagiyi nasil alirim yaw
490 bin koin civari war.

Geri
Üst Alt