FIFA 18 Ana Konu

YouTube

izleyek bakalim ne diyor bu adam

EDIT: IZLEDIM RENKDASLAR PEK BIR BILGI YOK FIFA HER SENE AYNI DIOR OZETLE

Son düzenleme:
Bu konunun admini olarak herkesi daha fazla ilgiye davet ediyorum

face up (aka moonwalk) dribblingi yok ederlerse iyi olur

Süper lig olmayacak galiba hala lisans alınamamış

Egemen Bayrak sen psn mi oynıcan bu yıl?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

öyle bir düşüncem var , pcye alacaksan şimdiden pre order keylerden al derim 160 tl civarı

euro/doların gidişi gösteriyor ki eylülde falan 200 tlden aşağı zor bulunur key

Oo söylediğin iyi oldu.

Ps4culer ne yapacak onlari da dinleyelim

Harbi mi Yaw belki bu transferlerden sonra alırlar belhanda fln :asd:

Şaka mı bu? Alman 3.ligi bile olacakmış oyunda bizim salaklar yine zorluk mu çıkarıyor.

sent via GSC

TFF ile 15,16 ve 17 için 3 yıllık anlaşma yapılmıştı. Anladığım kadarıyla fifa tek tek kulüplerle görüşmek istemiyor. Bu yüzden önceki anlaşma, kulüpler birliği ile görüşüldükten sonra olmuştu diye biliyorum. Kulüpler birliği yine anlaşırsa TFF'de onaylar ve yine anlaşma olur. Adamlar ne güzel ücretsiz olarak Süper Lig'in reklamını yapacak ama sanırım bizim Anadolu kulüpleri FIFA'dan para koparmaya çalışıyor.

Son düzenleme:
TFF ile 15,16 ve 17 için 3 yıllık anlaşma yapılmıştı. Anladığım kadarıyla fifa tek tek kulüplerle görüşmek istemiyor. Bu yüzden önceki anlaşma, kulüpler birliği ile görüşüldükten sonra olmuştu diye biliyorum. Kulüpler birliği yine anlaşırsa TFF'de onaylar ve yine anlaşma olur. Adamlar ne güzel ücretsiz olarak Süper Lig'in reklamını yapacak ama sanırım bizim Anadolu kulüpleri FIFA'dan para koparmaya çalışıyor.

Her yer de aç gözlüyüz anasını satayım.

çin ligi ve bizim lig olmayacak sanırım

almaya değmez o halde

Nefret ediyorum bu Anadolu takımlarının yıllardır hortumcu tutumlarından.

Yeteneksiz futbolcuları yabancı sınırından fahiş fiyatlara satıp çuval çuval para kazandıkları yetmiyor anlaşılan.

sent via GSC

Geri
Üst Alt