Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.140
- 20.036
- 3.313
Sende Raajkaard Sistemi yap.bam bam bam icin müsait olsun yeter
fifa 17'de bu yok, cok yavas geliyodu bana sinir bozucuydu
Bam Bam Bam ne dır. Biraz Vizyon Gökhan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende Raajkaard Sistemi yap.bam bam bam icin müsait olsun yeter
fifa 17'de bu yok, cok yavas geliyodu bana sinir bozucuydu
gegenpressingSende Raajkaard Sistemi yap.
Bam Bam Bam ne dır. Biraz Vizyon Gökhan.
gegenpressing
bam bam bam
her türlü terim, tudor taktigi var bende rdash
riekerink gibi hanimefendi taktigiyle oynayamam
Oyuncu çıktı vakit, nasıl formayi yere atıyoruz ?Başlama vuruşunu iki kişi ile yapmak istiyorsanız L2 tuşuna basın
Eğitim şart
Oyuncu çıktı vakit, nasıl formayi yere atıyoruz ?
Az önce oynadım ilk kez. Bence güzel olmuş, özellikle grafikler daha iyi. Pas olayı daha kolay olmuş, oyun hızı da iyi gibi. Savunma biraz daha zorlaşmış, tackle yapmak zor cidden. Ama en çok ilgimi çeken her orta gol veya tehlike oluyor. Uzun bir forveti olan takım alıp paso orta yapacaksın. Bence oyunda bunu azaltırlar biraz yoksa her maçta 5-6 gol olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu dediklerinizin hepsi FUT gerçeğini değiştirmeyecek çünkü o modda herkes hızlı futbolcular ile oynuyor
Eğitim şart
Azpilicueta 1.78 boyuyla defansta sırıtır. Van Dijk cuk oturur 1.93 boy 75 paceDefansi hizli oyuncular ile kur (Rüdiger- Azpi stoperler, Sol bek Baba sag bek Clyne, ilk baslar icin ). Kanatlara Orta acma ve sut teknigi olan adamlar koy. Önede bir Llorente Miiiiisss
Butland
Clyne Rüdiger Azpi Baba
Bakayoko Wanyama
Shaqiri Barkley Son
Slimani
Al sana klas bir baslangic takimi![]()
Azpilicueta 1.78 boyuyla defansta sırıtır. Van Dijk cuk oturur 1.93 boy 75 pace
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben genelde fifa online sezon oynuyorum div 1-2 arasında gidip geliyorum sürekli ama ultimate team oynadığım zamanlarda süper lig kadrosuyla div 5 e kadar rahat çıkıyorum. Hatta fifa 17de süper lig kadrosuna inform Talisca ve Aboubakar'ı ekleyerek Div 2 ye kadar çıktım süper lig kadrosu hem ucuz hem de kaliteli. İngiltere yerine süper lig kadrosu da yapılabilir.van djik pahali olur bence
Az önce oynadım ilk kez. Bence güzel olmuş, özellikle grafikler daha iyi. Pas olayı daha kolay olmuş, oyun hızı da iyi gibi. Savunma biraz daha zorlaşmış, tackle yapmak zor cidden. Ama en çok ilgimi çeken her orta gol veya tehlike oluyor. Uzun bir forveti olan takım alıp paso orta yapacaksın. Bence oyunda bunu azaltırlar biraz yoksa her maçta 5-6 gol olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben genelde fifa online sezon oynuyorum div 1-2 arasında gidip geliyorum sürekli ama ultimate team oynadığım zamanlarda süper lig kadrosuyla div 5 e kadar rahat çıkıyorum. Hatta fifa 17de süper lig kadrosuna inform Talisca ve Aboubakar'ı ekleyerek Div 2 ye kadar çıktım süper lig kadrosu hem ucuz hem de kaliteli. İngiltere yerine süper lig kadrosu da yapılabilir.
Süper lig takımı ile o seviye, tebrikler.Ben genelde fifa online sezon oynuyorum div 1-2 arasında gidip geliyorum sürekli ama ultimate team oynadığım zamanlarda süper lig kadrosuyla div 5 e kadar rahat çıkıyorum. Hatta fifa 17de süper lig kadrosuna inform Talisca ve Aboubakar'ı ekleyerek Div 2 ye kadar çıktım süper lig kadrosu hem ucuz hem de kaliteli. İngiltere yerine süper lig kadrosu da yapılabilir.
Fifa 17 pek oynamadım, bu lige nasıl katılıyorsun, belirli şartları var galiba.Weekend League sikca oynamayi düsünüyorum bu sene. Gecen sene ayni dedigin gibi yaptim zaten.
Süper lig takımı ile o seviye, tebrikler.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Peki renktaş bu coin trading işi nasıl oluyor, püf noktaları neler?Benim de iki kadromdan biri şu an. Gerçi ben defansı Ligue 1'den oluşturarak STSL+Ligue1 hibrit yaptım. Hızlı stoper dışında bir eksiği yok STSL'nin. Premier Lig'de oynasa 3x coin edecek oyuncular x coine alınabiliyor.