FIFA 18 Ana Konu

gegenpressing
bam bam bam

her türlü terim, tudor taktigi var bende rdash
riekerink gibi hanimefendi taktigiyle oynayamam
ea1b4a914058922b50bd4a85459346af.jpg

Başlama vuruşunu iki kişi ile yapmak istiyorsanız L2 tuşuna basın

Eğitim şart

PSG uçuyor resmen. Kaos futbolu için uygun bir oyun olmuş, 17'den hızlı gibi geldi.

?❤️

Az önce oynadım ilk kez. Bence güzel olmuş, özellikle grafikler daha iyi. Pas olayı daha kolay olmuş, oyun hızı da iyi gibi. Savunma biraz daha zorlaşmış, tackle yapmak zor cidden. Ama en çok ilgimi çeken her orta gol veya tehlike oluyor. Uzun bir forveti olan takım alıp paso orta yapacaksın. Bence oyunda bunu azaltırlar biraz yoksa her maçta 5-6 gol olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bencede güzel oldu. Artik illahi hizli kücük forvetler gerekmiyor. Koy oraya Azman Llorente, Mandzukic yada Slimani gibilerini, alayini iceriye soksunlar :D

Bu dediklerinizin hepsi FUT gerçeğini değiştirmeyecek çünkü o modda herkes hızlı futbolcular ile oynuyor

Eğitim şart

Fifa 17 devam.Alex Hunter modu biraz daha gelişse çok güzel olacak.Mesela kendi ismimizi versek.Türkiye ligi de olsa.

Bu dediklerinizin hepsi FUT gerçeğini değiştirmeyecek çünkü o modda herkes hızlı futbolcular ile oynuyor

Eğitim şart

Defansi hizli oyuncular ile kur (Rüdiger- Azpi stoperler, Sol bek Baba sag bek Clyne, ilk baslar icin ). Kanatlara Orta acma ve sut teknigi olan adamlar koy. Önede bir Llorente Miiiiisss

Butland
Clyne Rüdiger Azpi Baba
Bakayoko Wanyama
Shaqiri Barkley Son
Slimani

Al sana klas bir baslangic takimi :D

Defansi hizli oyuncular ile kur (Rüdiger- Azpi stoperler, Sol bek Baba sag bek Clyne, ilk baslar icin ). Kanatlara Orta acma ve sut teknigi olan adamlar koy. Önede bir Llorente Miiiiisss

Butland
Clyne Rüdiger Azpi Baba
Bakayoko Wanyama
Shaqiri Barkley Son
Slimani

Al sana klas bir baslangic takimi :D
Azpilicueta 1.78 boyuyla defansta sırıtır. Van Dijk cuk oturur 1.93 boy 75 pace

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

van djik pahali olur bence
Ben genelde fifa online sezon oynuyorum div 1-2 arasında gidip geliyorum sürekli ama ultimate team oynadığım zamanlarda süper lig kadrosuyla div 5 e kadar rahat çıkıyorum. Hatta fifa 17de süper lig kadrosuna inform Talisca ve Aboubakar'ı ekleyerek Div 2 ye kadar çıktım süper lig kadrosu hem ucuz hem de kaliteli. İngiltere yerine süper lig kadrosu da yapılabilir.

Son düzenleme:
Az önce oynadım ilk kez. Bence güzel olmuş, özellikle grafikler daha iyi. Pas olayı daha kolay olmuş, oyun hızı da iyi gibi. Savunma biraz daha zorlaşmış, tackle yapmak zor cidden. Ama en çok ilgimi çeken her orta gol veya tehlike oluyor. Uzun bir forveti olan takım alıp paso orta yapacaksın. Bence oyunda bunu azaltırlar biraz yoksa her maçta 5-6 gol olur

Orta kafa kombinasyonu bu oyunun en ciddi sorunu.

Ben genelde fifa online sezon oynuyorum div 1-2 arasında gidip geliyorum sürekli ama ultimate team oynadığım zamanlarda süper lig kadrosuyla div 5 e kadar rahat çıkıyorum. Hatta fifa 17de süper lig kadrosuna inform Talisca ve Aboubakar'ı ekleyerek Div 2 ye kadar çıktım süper lig kadrosu hem ucuz hem de kaliteli. İngiltere yerine süper lig kadrosu da yapılabilir.

Weekend League sikca oynamayi düsünüyorum bu sene. Gecen sene ayni dedigin gibi yaptim zaten.

Süper lig takımı ile o seviye, tebrikler.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt