FIFA 18 Ana Konu

FUT oynayan arkadaşlara sorum var. 210 bin Coin var şuan hesapta. Sizce hangi ligin ya da milliyetin kadrosunu kurmalıyım daha çok iş yapabilecek

Oyun daha yeni çıktı ne ara kastın o kadar coin :D Kadro konusunda premier Ligden şaşma her pozisyonda müthiş alternatfiler var

FUT oynayan arkadaşlara sorum var. 210 bin Coin var şuan hesapta. Sizce hangi ligin ya da milliyetin kadrosunu kurmalıyım daha çok iş yapabilecek
İngiltere ligi her zaman iş yapar ben FIFA 11'den beri FUT oynuyorum yanlış hatırlamıyorsam en güçlü kadrolar genelde İngiltere ligi kadroları oluyor

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Son düzenleme:
Simdi ogle yemegi sirasinda aldim. Aksama oynuycam bakalim.

Oyun daha yeni çıktı ne ara kastın o kadar coin :D Kadro konusunda premier Ligden şaşma her pozisyonda müthiş alternatfiler var
Açtığım 6-7 paketten çok karlı çıktım :D Premier kurup kurup bozuyorum. Alternatifler gerçekten çok iyi ama aklım sürekli fransaya kayıyor. Ne yapıcam bilmiyorum.

Kafayı yiyeceğim. Her yıl aldığım alman sitesinden pre-order ile bu yıl yine aldım. Key gelmedi. Normalde oyundan en az bir gün önce gelirdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ayda yilda bir oynuyorum ama sadece online oynuyorum.

Online oynayacak eleman bulabilirmiyim FIFA 17'de. misal ilk baharda falan. simdi illa ki oynayanlar olur...

hep sormusumdur kendi kendime, acaba cok eski fifalari hala online oynayanlar var mi diye, acaba acip bi fifa 14, 15'e baksam mi :D
kesinlikle bulursun :D
bu arada ilk baharada rahat bulursun rakip olmadi bana karsi atarsin ben PCdeyim ama :D

Cracklenmiş bile, eskiden 6 7 ay sürerdi.

Crackte online oynamak mümkün mü?

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Hayır oynanmıyor, güncelleme falan da almıyor. Öyle kütük gibi oynuyorsun işte,oyuna çok zaman ayıramayacaklar için güzel ama... Orjinal alsam da en fazla haftada 2-3 maç yapardım, iyi oldu.

Geri
Üst Alt