FIFA 18 Ana Konu

demin 95 maradona ve cristiano ronaldolu bir çocukla oynadım ayıptır söylemesi 2-1 yendim

oyuncuların 7500lük paketlerden çıktığını iddia ediyordu o nasıl baldır kardeşim , pek inanmadım gerçi
30 bin tane paket açtıysa neden olmasın

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Nintendo Switch almasaydin biz ne yapalim.
Adamsan Switch ve FIFA alırsın ve sana bir ders veririm. Ama ağlamak, Kol bozuk vs demek yok.

fifa-18-nintendo-switch.jpg

#SizinLikelarınızİleYaşıyorum

İnternet üzerinden kadromu hangi siteden görebiliyorum ?
Tamamdır buldum

Son düzenleme:
Millet ne kadrolar kurdu :D

Adsız.webpBu da benden. Tavsiyeler üzerine ingiltere kurdum. Pek olmamış ama resim :D

Fut deryasına dalma niyetim yok kariyer ve genç yetenek avcılığı bana yetiyor. Galatasaray'ımızla oynayacaklara tavsiyem 4231 veya 41221 denemeyin oyunda 442 tarzı garip bir baskı kuruyor.

Tactical Defending işi beni çıldırtıyor.

Ben legacy defans ile hayatta oynayamıyorum Fifa 14'ten beri tactical defansla oynuyorum. Bir kere alışınca bırakması çok zor hem daha özgürsün hem de kafandaki müdahaleyi oyunda gerçekleştirebiliyorsun. Zamanlamayı iyi ayarlamak lazım. Online'da zaten legacy defans yok hep tactical var. Tactical'ı sanırım baya iyi yaptığım için seasonda hep div 1 de takılıyorum

Ben legacy defans ile hayatta oynayamıyorum Fifa 14'ten beri tactical defansla oynuyorum. Bir kere alışınca bırakması çok zor hem daha özgürsün hem de kafandaki müdahaleyi oyunda gerçekleştirebiliyorsun. Zamanlamayı iyi ayarlamak lazım. Online'da zaten legacy defans yok hep tactical var. Tactical'ı sanırım baya iyi yaptığım için seasonda hep div 1 de takılıyorum
Fifa ya yeni geçiş yaptım. Bi de bu tactical işi olunca, an itibariyle gelen vuruyo giden vuruyo

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fifa ya yeni geçiş yaptım. Bi de bu tactical işi olunca, an itibariyle gelen vuruyo giden vuruyo

sürekli maç yap alışırsın, dediğim gibi mantığı çözünce oynaması çok daha güzel emin ol. Müdahale yaparken bile zevk alırsın

İngiltere kuranlar Gabriel Jesus'u alsın gerisini ona bıraksın

sürekli maç yap alışırsın, dediğim gibi mantığı çözünce oynaması çok daha güzel emin ol. Müdahale yaparken bile zevk alırsın
Yavşak gibi pas yapıyorlar usta. Hangisini tutacağımı şaşırıyorum :D kendime gelmek için açıp iki pes atıyorum yoksa uykum kaçar o kadar yediğim gole

deterdet.webp
Suan su kadro ile takiliyorum. SBC icin loyality kazanmak icin. Kadroda fena degil alt liglerde ve squad buildingde koyuyorum suan.

fazla gerçekci olmuş oyun hızı iyice düşmüş. top çalmak zorlaşmış. fifa 17 daha keyifliydi bu oyun ise daha gerçekci olmuş ama bu kadar gerçekcisi de sıkıyor açıkcası alt tarafı oyun oynuyoruz. gerçek futbol maçı izlemek istemiyorum keyf önemli.

Geri
Üst Alt