Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Nintendo Switch almasaydin biz ne yapalim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nintendo Switch almasaydin biz ne yapalim.
30 bin tane paket açtıysa neden olmasındemin 95 maradona ve cristiano ronaldolu bir çocukla oynadım ayıptır söylemesi 2-1 yendim
oyuncuların 7500lük paketlerden çıktığını iddia ediyordu o nasıl baldır kardeşim , pek inanmadım gerçi
Adamsan Switch ve FIFA alırsın ve sana bir ders veririm. Ama ağlamak, Kol bozuk vs demek yok.Nintendo Switch almasaydin biz ne yapalim.
Tactical Defending işi beni çıldırtıyor.
Fifa ya yeni geçiş yaptım. Bi de bu tactical işi olunca, an itibariyle gelen vuruyo giden vuruyoBen legacy defans ile hayatta oynayamıyorum Fifa 14'ten beri tactical defansla oynuyorum. Bir kere alışınca bırakması çok zor hem daha özgürsün hem de kafandaki müdahaleyi oyunda gerçekleştirebiliyorsun. Zamanlamayı iyi ayarlamak lazım. Online'da zaten legacy defans yok hep tactical var. Tactical'ı sanırım baya iyi yaptığım için seasonda hep div 1 de takılıyorum
Fifa ya yeni geçiş yaptım. Bi de bu tactical işi olunca, an itibariyle gelen vuruyo giden vuruyo
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erkek adam FIFA Points satın almaz.Millet ne kadrolar kurdu![]()
Erkek adam FIFA Points satım almaz.
#SizinLikelarınızİleYaşıyorum
Aldın mı yine FIFA-Key ?Cansın![]()
Aldın mı yine FIFA-Key ?
Kacirmisim demek...kusura bakma.Tabi ki. Sana mesaj attım ama dönmedin özel kutuna.
Kacirmisim demek...kusura bakma.
Aldığımda sana Tiki Taka Arif da Silva dersini verir
Yavşak gibi pas yapıyorlar usta. Hangisini tutacağımı şaşırıyorumsürekli maç yap alışırsın, dediğim gibi mantığı çözünce oynaması çok daha güzel emin ol. Müdahale yaparken bile zevk alırsın