FIFA 18 Ana Konu

Kalecileri ayıp olmasın diye yapmışlar heralde oyuna her topu yer mi lan kaleciler.bir de top kapmak ne kadar zor tek hamlelik adamlar hep savunmada bi ıskaladın mı geçmiş olsun.benim gibi oynarken analog değil de yön tuşlarıyla oynayanlar için inanılmaz derecede fark oluşuyo.

Single açısından soruyorum, update iyi mi yüklemeli miyiz ?

Kanada ver, çizgiye kadar in, golü at ya da attır dönemi bitmiş resmen. Pas yapan maçı kazanıyor. Kadroları ona göre kurun bence.

Kanada ver, çizgiye kadar in, golü at ya da attır dönemi bitmiş resmen. Pas yapan maçı kazanıyor. Kadroları ona göre kurun bence.

Bu yuzden oyuncularin birbirine yakin oynamasi gerekiyor

Ben mesela 4-1-3-2 oynuyorum ortadaki üclü 8 numara da oynuyor,hem defansta hemde hucumda üstünlük kuruyorum

Ayrica 3 tane 8 numara ile oynayinca oyuncular sabit bir sekilde oynamiyor

Ben mesela 4-1-3-2 oynuyorum ortadaki üclü 8 numara da oynuyor,hem defansta hemde hucumda üstünlük kuruyorum

Bende klasik forvet arkası sistemiyle oynamıyorum artık.4-3-3 oynuyorum ama orta saha da Isco-Koke-Asensio ile oynuyorum. Aralarında 4-5 pas yaptığımda zaten karşıda ki sabırsız biriyse illa ki pozisyona giriyorum. İyi pas yapan oyuncular ile oynayınca çok avantaj yakalıyorsun.

4-1-3-2 diye bi sistem bulamadım ultimate teamde single player mı oynuyosun?

4-1-3-2 diye bi sistem bulamadım ultimate teamde single player mı oynuyosun?

Fut oynamiyorum ben reis

Online sezonda var mesela ama kanatli 4-1-3-2 var,ben kanatlari 8 numaraya cekiyorum öyle oynuyorum ve simdiye kadar sistem gayet iyi bir sekilde isliyor

Forvet arkasi olan oyuncuyu da 8 numaraya cekiyorum böylece hucumda ve defansta devamli yer Degisen bir üclü oluyor ve rahat pas yapiliyor

4-3-3 veya varyasyonlarını oyna.
Defensive-Park the bus arası bi taktik seç.
Topu kap, yerden veya havadan ara pası tuşuna sonuna kadar bas kanada doğru.
Gol at.

Yenildiğim maçlarım çoğu böyle. Fifa 17'de pas oyunu oynamak daha iyiydi. 18'de 180 derece dönüp futbolcunun görmediği yere bile pas atabiliyorsun.

uzun yıllardır oynamyorum sonunda alayım dedim aldım ama özellikle defans yapmıyor gibi birşey beğenemedim yav

torrentle indirdim. gayet iyi. oynanış değişmiş,journey modu harika ama yine de 250 300 verilmez.

Geri
Üst Alt