- 9 Ocak 2014
- 33.080
- 9.426
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi soruyorum oynadin mi hic?
6-5, 8-8, 7-4 gibi skorlar mı çok gerçekçi yapıyor oyunu. Belini dönemeyen orta saha ve stoperler ile oynadın mı hapı yuttun
Eğitim, denetim ve uygulama şart
Kanada ver, çizgiye kadar in, golü at ya da attır dönemi bitmiş resmen. Pas yapan maçı kazanıyor. Kadroları ona göre kurun bence.
Bende klasik forvet arkası sistemiyle oynamıyorum artık.4-3-3 oynuyorum ama orta saha da Isco-Koke-Asensio ile oynuyorum. Aralarında 4-5 pas yaptığımda zaten karşıda ki sabırsız biriyse illa ki pozisyona giriyorum. İyi pas yapan oyuncular ile oynayınca çok avantaj yakalıyorsun.Bu yuzden oyuncularin birbirine yakin oynamasi gerekiyor
Ben mesela 4-1-3-2 oynuyorum ortadaki üclü 8 numara da oynuyor,hem defansta hemde hucumda üstünlük kuruyorum
Ayrica 3 tane 8 numara ile oynayinca oyuncular sabit bir sekilde oynamiyor
Bu yuzden oyuncularin birbirine yakin oynamasi gerekiyor
Ben mesela 4-1-3-2 oynuyorum ortadaki üclü 8 numara da oynuyor,hem defansta hemde hucumda üstünlük kuruyorum
Ayrica 3 tane 8 numara ile oynayinca oyuncular sabit bir sekilde oynamiyor
4-1-3-2 diye bi sistem bulamadım ultimate teamde single player mı oynuyosun?
Kaleciler daha iyi reaksiyon gösteriyor, şutların isabet oranı düşürüldü.Single açısından soruyorum, update iyi mi yüklemeli miyiz ?
4-3-3 veya varyasyonlarını oyna.Kanada ver, çizgiye kadar in, golü at ya da attır dönemi bitmiş resmen. Pas yapan maçı kazanıyor. Kadroları ona göre kurun bence.
Değil mi şutlarda bir bokluk olmuş.Kaleyi bulamıyorum.Kaleciler daha iyi reaksiyon gösteriyor, şutların isabet oranı düşürüldü.
gecen seneki cok iyidi herseyi mükemmeldi, bunda dogru haklisin defans konusunda bir iskaladinmi golü yedin...uzun yıllardır oynamyorum sonunda alayım dedim aldım ama özellikle defans yapmıyor gibi birşey beğenemedim yav