- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Bağlantın da sorun var host olacak kadar sağlam değil NAT type nedir?Ben neden hep deplasmanda maçlara çıkıyorum season'da ? Bilen var mıdır ? Deplasmanda maç alamıyorum ya...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bağlantın da sorun var host olacak kadar sağlam değil NAT type nedir?Ben neden hep deplasmanda maçlara çıkıyorum season'da ? Bilen var mıdır ? Deplasmanda maç alamıyorum ya...
Ama öyle 5-6 gol sonrası oyundan çıkıp "yeahh net bağlantısı gitti" demek / ağlamak yok.Öyle birşey seçtim mi hatırlamıyorum da. Her maça Galatasarayla çıkıp deplasmanda oynuyorum. 100e yakın maç yapmışımdır daha ev sahibi olamadım seasonda.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
beklerim
PSN: atakanknd
Bağlantın da sorun var host olacak kadar sağlam değil NAT type nedir?
Ama öyle 5-6 gol sonrası oyundan çıkıp "yeahh net bağlantısı gitti" demek / ağlamak yok.
Lakabım "Tiki-Taka Arif".
Sana top göstermeden, Oyunu eline veririm.
Bir internet hız testi yap.Gaziosmanpaşa nın varoşlarında oturuyorum. Malesef fiber yok burada. Bana superonline'nin tahsis ettiği 5MBit internetle ortamlara akıyorum. Nat Type nedir ?
Ağ Adresi Çeviricisi internetten bir bak istersen. Nat type nasıl değiştirim diye aratGaziosmanpaşa nın varoşlarında oturuyorum. Malesef fiber yok burada. Bana superonline'nin tahsis ettiği 5MBit internetle ortamlara akıyorum. Nat Type nedir ?
Vatana Millete Hayırlı Olsun
Uzun bu ara sonra FİFA Dünyasına geriye dönüyorum.
![]()
Banlamislar beni, 1m coinslik takim gitti. Simdi ugras dur actirmak icin.
sebep.Banlamislar beni, 1m coinslik takim gitti. Simdi ugras dur actirmak icin.
hinlik mi yaptin renktash
sebep.
valla loyality glitchi yapanlari banliyorlarmis. 2x10 kere yaptim umarim bisey olmaz![]()
Yapmiyacam zaten, reddit'den bazilari banlanmis bu sebepiyle. Sende mi?Bundan sonra yapmamani tavsiye ederim
Mail attim lets_talk ea'ya bakalim ne olacak. En az 72 saat sonra donus yapacagiz demisler.