FIFA 18 Ana Konu

100k para var ama kadroyu satsam 700k civarı çıkar untradable hagi için worth olmaz diye düşünüyorum

Beyler şöyle 300k lık güzel bi kadro kursanızda alsak.
Nerden başlasam hangi lig hangi oyuncu işin içinden çıkamadım

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Hacı kadro kuralım yardım edin dedik bi isim ortaya atıp kaçtın ya haha

------------ Schmeichel ------------
Valencia - Bailly - Rüdiger - Rose
------------- BAKAYOKO -----------
---- Willian -------------- Sane ----
--------------- Firmino --------------
-------- Zaha(IF) - Hz.İsa ---------

250K falan tutar bu.
Kendi kadrom böyle şu an.

hagiyle aynı hafta henry carlos ferdinand çıkarmış şerrolar yüksek ratingli topçular uçacak ben para bekletiyodum sbc için ama zor olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gördüğüm tüm FIFA’lar içinde en kolay gol olan oyun bu. Savunma yüzünden Seasons’ı 3. ligdeyken bıraktım çünkü dayanılacak gibi değil, insana kol kıldırır bu savunma sistemi Alex Hunter’a başladım, iyi gidiyor şimdilik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ps4
4-1-2-1-2
İngiltere olabilir renktaş

g9GnLQ.png

Bütçeyi düşürmek istiyosan kaleye Cech sağ beke aurier tarzı değişiklikler yapabilirsin.Bütçede fazla çıkarsa da Eriksen-Lacazette vs iyi gider.Yanlız 4-1-2-1-2 geçmiş senelerdeki gibi op durumda değil diye biliyorum

hahahaha Gomis'e bir kere bile TOTW vermeyen EA, bu hafta Volkan Demirel'e TOTW vermiş. Billur geçiyorlar herhalde

hahahaha Gomis'e bir kere bile TOTW vermeyen EA, bu hafta Volkan Demirel'e TOTW vermiş. Billur geçiyorlar herhalde

Öyle aman aman izlenim yok renktaş. İneğin birine maçları izleme görevi veriliyor o şahısta fenevli tabi maç sonu raporunu o yönde veriyor.

Bi ara burda bi renktaşımız vardı Fifanın Galatasaray kadrosu ile ilgilenen.

UT’a yeni başladım, daha önce hiç oynamamıştım. Aşama aşama nasıl olduğunu anlatacak bir yardımsever aranıyor. Arif Ulu ‘ya güveniyorum

UT’a yeni başladım, daha önce hiç oynamamıştım. Aşama aşama nasıl olduğunu anlatacak bir yardımsever aranıyor. Arif Ulu ‘ya güveniyorum

Hiç uğraşma. Sinir hastası olsun.

Ultimate team de 7. Lig üstünü göremiyorum. Ne yaptıysam olmuyor. Maça resmen 2-0 geride başlıyorum. Yerden tek pas ile adamlar işi bitiyor. 10 maçta iki galibiyet zor alıyorum. İtalya kadrom var. Defansı kolubaliy ve manolas. Sağ bek abate sol bek Rodriguez orta saha pjanic,bonaventura,joa mario iforvet insigne,eder,cuardado. Ben neden maç kazanamıyorum?

Ultimate team de 7. Lig üstünü göremiyorum. Ne yaptıysam olmuyor. Maça resmen 2-0 geride başlıyorum. Yerden tek pas ile adamlar işi bitiyor. 10 maçta iki galibiyet zor alıyorum. İtalya kadrom var. Defansı kolubaliy ve manolas. Sağ bek abate sol bek Rodriguez orta saha pjanic,bonaventura,joa mario iforvet insigne,eder,cuardado. Ben neden maç kazanamıyorum?

orta sahada is yok heis
4231 yap rm ve lmli

abati kolibaly manolas rodriguez
khedira derossi
cuardado bonoventura insignie
mandzdukic

Geri
Üst Alt