FIFA 18 Ana Konu

Bu kadar adam varken hiç maç yapılmaması acı bir durum.

Neyse ki şanslısın...PC deyim ;)

PC için Pro Club oynamak isteyen var mı ?

En rezil oynadığım seri bu heralde. Adamlar tıngır mıngır geçiyor. Ben vuruyorum direğe,onlar vuruyor ağlara gidiyor. Birazdan kadroyu göndereceğim. Anlayamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dize getirilmesi çok zor olan bir ekip öneriyorum sana renktaş, antonio ile firminonun cf pozisyonlularını markette bulursan al cam olanlar epey pahalı olabilir çünkü pozisyon değiştirme kartları pahalı

gsc FIFA 18 Ultimate Team Squad | Futhead

Egemen kafayı yiyeceğim. Benim kadroyu gördün mü?

gördüm reis , merkezi kapatmak için 4-2-3-1 dar oynaman lazım çizgi oyuncuları bir halta yaramıyor kanımca

sana verdiğim kadrodaki cam oyuncuları da hep H/H workrateli , defansa koşup alan kapatırlar yani

gördüm reis , merkezi kapatmak için 4-2-3-1 dar oynaman lazım çizgi oyuncuları bir halta yaramıyor kanımca

sana verdiğim kadrodaki cam oyuncuları da hep H/H workrateli , defansa koşup alan kapatırlar yani

Haklısın;mesela cuardado'nun performansı çok düştü. Ruh hastası oluyorum yemin ederim.

Eğer çok iyi skill move yapmıyosanız kanatlı oynamanın bi mantığı yok 4-3-1-2 oynayıp bekleri always overleap yapın 2 forvetinizden biri de Morata tarzı kafa vurabilen bi eleman olsun+beklerinizin crossingi 80 üzeri olsun gayet rahat gol bulursunuz.Alışmanız biraz zaman alır ama ben gayet memnunum bu taktikten.İlk 1-2 hafta weekend leaguee
katılamazken son 2-3 haftadır gold2-gold 1 arası gidip geliyorum.
2E3B5q.png

Son düzenleme:
Beyler sa. Bu oyunda defansın arkasına atılan yüksek toplara defans neden hareketlenemiyor da donup kalıyor? var mı böyle bir problem yaşayan?

Beyler sa. Bu oyunda defansın arkasına atılan yüksek toplara defans neden hareketlenemiyor da donup kalıyor? var mı böyle bir problem yaşayan?

Ben aslında çok müthiş defans yapardım son yıllarda ama bu fifa18'de bi türlü defansif anlamda çözemedim işi. Çok adam kaçırıyorum ve baya saçma çalımlar yiyorum.
Cd'yi kıracak duruma kadar geldiydim.
Ama baktım ki birçok kişi defans oyuncusunu seçmiyor yani bilgisayarın yönlendirmesine izin veriyor, bunu bende denedim.
Gerçektende daha sağlam oluyor son 20 maçımda 6-7 gol anca yemişimdir böylelikle.
Bi dene istersen, ne olursa olsun defansa dokunma ve kaleciyi çıkarma sadece r2 ile yardım iste gerektiği yerde.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt