Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.140
- 20.036
- 3.313
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel.Ben seasonsı hiç oynamadım
Güzel mi
pro clubs kursan ya aereef
GSC App
Birşeyler yaparızBu kadar adam varken hiç maç yapılmaması acı bir durum.
Psden oynuyorsan adını ver de sana bir çakıyım.Birşeyler yaparız
5:0 dan sonra dostluğumuzu konuşturup gol atmayı bırakırım sana. Ağlamak yok ama!Psden oynuyorsan adını ver de sana bir çakıyım.
hay senin pcne.5:0 dan sonra dostluğumuzu konuşturup gol atmayı bırakırım sana. Ağlamak yok ama bak.
En rezil oynadığım seri bu heralde. Adamlar tıngır mıngır geçiyor. Ben vuruyorum direğe,onlar vuruyor ağlara gidiyor. Birazdan kadroyu göndereceğim. Anlayamadım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dize getirilmesi çok zor olan bir ekip öneriyorum sana renktaş, antonio ile firminonun cf pozisyonlularını markette bulursan al cam olanlar epey pahalı olabilir çünkü pozisyon değiştirme kartları pahalı
gsc FIFA 18 Ultimate Team Squad | Futhead
Egemen kafayı yiyeceğim. Benim kadroyu gördün mü?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gördüm reis , merkezi kapatmak için 4-2-3-1 dar oynaman lazım çizgi oyuncuları bir halta yaramıyor kanımca
sana verdiğim kadrodaki cam oyuncuları da hep H/H workrateli , defansa koşup alan kapatırlar yani
Beyler sa. Bu oyunda defansın arkasına atılan yüksek toplara defans neden hareketlenemiyor da donup kalıyor? var mı böyle bir problem yaşayan?
Beyler sa. Bu oyunda defansın arkasına atılan yüksek toplara defans neden hareketlenemiyor da donup kalıyor? var mı böyle bir problem yaşayan?