FIFA 2014 Dünya Kupası Turnuvası (PC)

Almanya zorlanmız.

* LG G2 Tapatalk *

forvet mi var

nereye atacaklar

nereye-sicacaklar_405976.jpg

Turnuvanın tek maçlı sistem ile oynandığını yeni öğrendim arkadaşlar biraz daha açıklayıcı net bir organizasyon yapmalısınız ve kulüp dengesizliği üst seviyede kaldı ki oyunun belli değişmeyen hatalarınıda katarsak içine Kolombiya,Şili,Yunanistan vs. Almanya Fransa ve İspanya'nın yanından geçemeyecek durumdalar müsadenizle yerime başkasını almanızı rica ediyorum yoksa pas geçilir benim maçlar çünkü boşa kürek çekiliyor.

haydaooo hocam olmadı ama. turnuva başında bu söylendi kabul edildi. evet tek maç olduğunu @Arif Ulu söylemedi ama o kadar olur

Cabuk pes ediyor bazileri.

* LG G2 Tapatalk *

yılmayalım arkadaşlar bakın ben Almanya'ya ecel terleri döktürdüm :asd:

Ben turnuva yapdiysam, Galatasaray icin yapdim. Bazi üyeler citirtabilirler.

* LG G2 Tapatalk *

Iki mac olsa ne fark eder tek maclik olsa ne farkeder.?

* LG G2 Tapatalk *

Kamerun 3 - 2 Rusya - Mac Sonu Grup B. Macin ozeti aksam sizlerle olacak :)

Tek mac mi yapiyorduk grupta

kolombiyaya talibim arkadaş bırakırsa almak isterim :D

Turnuvanın tek maçlı sistem ile oynandığını yeni öğrendim arkadaşlar biraz daha açıklayıcı net bir organizasyon yapmalısınız ve kulüp dengesizliği üst seviyede kaldı ki oyunun belli değişmeyen hatalarınıda katarsak içine Kolombiya,Şili,Yunanistan vs. Almanya Fransa ve İspanya'nın yanından geçemeyecek durumdalar müsadenizle yerime başkasını almanızı rica ediyorum yoksa pas geçilir benim maçlar çünkü boşa kürek çekiliyor.

Rusya'nın Kolombiya'dan iyi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Kolombiya iyi bir takım ve Falcao, Martinez, Guarin, Cuadrado, Rodriguez gibi önemli yıldızları varken Rusya'nın tek yıldızı 84 overallik Akinfeev.

arkadaş yepes demiş ben Almanya'yı Ersan Adem Gülüm ile savunuyorum

Sence bu soru mantıklı mı ? iki maç iki şans demek deplasman ev avantajı demek yani Fransa değilde başka bir takım gelseydi bu düşüncede olmayacağına eminim ama bu kadar tepki gösterilecek birşey yok söylediğim şey gayet doğal maçlarım pas geçilsin zaten oynasamda pek farketmeyecek Yepes ile Reus'u Mesut'u Ribery'yi durduramyacağımda göz önüne alınırsa gayet normal bir karar

Kolombiya gelmis neyine itiraz ediyorsun renktas al kamerun la oyna istersen? Zaten zevkine yapiyoruz sonunda odul filan yok. Ne bu hirs onu cozemedim. Turnuvaya uye olurken Fransa da gelebilirdi Isvec te bu acik acik yaziyordu orada simdi Kolombiya geldi hadi ben kactim olur mu boyle

Geri
Üst Alt