- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
B grubu
Almanya 1-0 Türkiye
Almanya zorlanmız.
* LG G2 Tapatalk *
Almanya zorlanmız.
* LG G2 Tapatalk *
Turnuvanın tek maçlı sistem ile oynandığını yeni öğrendim arkadaşlar biraz daha açıklayıcı net bir organizasyon yapmalısınız ve kulüp dengesizliği üst seviyede kaldı ki oyunun belli değişmeyen hatalarınıda katarsak içine Kolombiya,Şili,Yunanistan vs. Almanya Fransa ve İspanya'nın yanından geçemeyecek durumdalar müsadenizle yerime başkasını almanızı rica ediyorum yoksa pas geçilir benim maçlar çünkü boşa kürek çekiliyor.

Turnuvanın tek maçlı sistem ile oynandığını yeni öğrendim arkadaşlar biraz daha açıklayıcı net bir organizasyon yapmalısınız ve kulüp dengesizliği üst seviyede kaldı ki oyunun belli değişmeyen hatalarınıda katarsak içine Kolombiya,Şili,Yunanistan vs. Almanya Fransa ve İspanya'nın yanından geçemeyecek durumdalar müsadenizle yerime başkasını almanızı rica ediyorum yoksa pas geçilir benim maçlar çünkü boşa kürek çekiliyor.
Sence bu soru mantıklı mı ? iki maç iki şans demek deplasman ev avantajı demek yani Fransa değilde başka bir takım gelseydi bu düşüncede olmayacağına eminim ama bu kadar tepki gösterilecek birşey yok söylediğim şey gayet doğal maçlarım pas geçilsin zaten oynasamda pek farketmeyecek Yepes ile Reus'u Mesut'u Ribery'yi durduramyacağımda göz önüne alınırsa gayet normal bir karar