- 1 Ağustos 2009
- 47.008
- 49.307
- 4.878
benimki de orjinal olaydı da ben de katılaydım ah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benimki de orjinal olaydı da ben de katılaydım ah
alsana hocam.. bende pek almam, ama FIFA icin deger. artik 20 € ya alabilrsin.
sadece KEY (anahtar)alican zaten.
Haftada bir arkadaşlarla toplaşıp oynadığımdan 60 lira vermek istemiyorum pek. Ama alınabilirliği var. Turnuvalar da cazip duruyor
bulmus lokum gibi isvicre yi , elbet istemez kura'yi dimi CAKAL![]()
Olmasi gereken bu cakal olan sensin olm kesin bi planin var rakibini begenmedin heralde
Simdi gordum ispanya geliyormus. CAKAL![]()
yanliz saka maka ..bu tekrar kura olayini ilk basdan düsündüm, daha gruplar bile beli olmadinda.
Neyse cogunluk ne isterse ona göre takilir.. Suha dedi gibi de olabilir, benim acidan problem yok.
cünfü Fransa #DersAlmazDersVerir
Ceyrekler tek mac mi
bilmem.. aslinda tek maclik düsündüm ama cift de olabilir.. cift mi yapsak
sen ne diyon
Bende ayni fikirdeyim
cift mi yoksa tek mi..anlasilmadi.
not: gel mac yapak fifa da ..hizli ayar ile![]()
Tek..
Yarin yapariz.. Hizli ayar tabii ki o ne oylr kagni gibi![]()
ya ama realist futbol olmiyor bu ya..
gerceken nerde öyle hizli futbol var lan ..hepside götürüne roket takmis gibi kosiyorlar zeminin üstünden![]()
Oyun gerceginden oldukca yavas sen bide yavas oynuyosun.. Harbiden cok baska dunyasin![]()
Bak ben gercekden yavas oynarim. Ahesle ahelse oyun kurarim ...hayatda nasil rahatcam oyunda da
yanliz son 3:0lik macda feci presi yapdir, ve hizli oynadim direkt.
Yavas oynuyosun derken oyun hizini yavasta oynuyosun demek istedim.
Evet muthij bir taktisyensin :d
İlk iki maçta puan kaybederek, bana karşı tıpkı bir Anadolu takımı edasıyla bilenen arkadaşların dikkatlerini üzerimden çekmeyi başardım ve sonraki maçlarımda MÜTHİŞ SOL ANALOĞUMLAN galibiyet serilerime başladım.