FIFA 2014 Dünya Kupası Turnuvası (PC)

benimki de orjinal olaydı da ben de katılaydım ah

alsana hocam.. bende pek almam, ama FIFA icin deger. artik 20 € ya alabilrsin.

sadece KEY (anahtar)alican zaten.

Haftada bir arkadaşlarla toplaşıp oynadığımdan 60 lira vermek istemiyorum pek. Ama alınabilirliği var. Turnuvalar da cazip duruyor

Olmasi gereken bu cakal olan sensin olm kesin bi planin var rakibini begenmedin heralde :D

Simdi gordum ispanya geliyormus. CAKAL :D

yanliz saka maka ..bu tekrar kura olayini ilk basdan düsündüm, daha gruplar bile beli olmadinda.

Neyse cogunluk ne isterse ona göre takilir.. Umutsu dedi gibi de olabilir, benim acidan problem yok.

cünkü Fransa #DersAlmazDersVerir

yanliz saka maka ..bu tekrar kura olayini ilk basdan düsündüm, daha gruplar bile beli olmadinda.

Neyse cogunluk ne isterse ona göre takilir.. Suha dedi gibi de olabilir, benim acidan problem yok.

cünfü Fransa #DersAlmazDersVerir

Ceyrekler tek mac mi

Oyun gerceginden oldukca yavas sen bide yavas oynuyosun.. Harbiden cok baska dunyasin :D

Bak ben gercekden yavas oynarim. Ahesle ahelse oyun kurarim ...hayatda nasil rahatcam oyunda da :D

yanliz son 3:0lik macda feci presi yapdim, ve hizli oynadim direkt.

Bak ben gercekden yavas oynarim. Ahesle ahelse oyun kurarim ...hayatda nasil rahatcam oyunda da :D

yanliz son 3:0lik macda feci presi yapdir, ve hizli oynadim direkt.

Yavas oynuyosun derken oyun hizini yavasta oynuyosun demek istedim.

Evet muthij bir taktisyensin :d

Cift mac (S) diyorum

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İlk iki maçta puan kaybederek, bana karşı tıpkı bir Anadolu takımı edasıyla bilenen arkadaşların dikkatlerini üzerimden çekmeyi başardım ve sonraki maçlarımda MÜTHİŞ SOL ANALOĞUMLAN galibiyet serilerime başladım.

İlk iki maçta puan kaybederek, bana karşı tıpkı bir Anadolu takımı edasıyla bilenen arkadaşların dikkatlerini üzerimden çekmeyi başardım ve sonraki maçlarımda MÜTHİŞ SOL ANALOĞUMLAN galibiyet serilerime başladım.

Ne yalan soyleyeyim isvicreye yenildikten sonra bende gruptan cikamamani dort gozle bekliyordum :asd:

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt