FIFA 2014 Dünya Kupası Turnuvası (PC)

Sence bu soru mantıklı mı ? iki maç iki şans demek deplasman ev avantajı demek yani Fransa değilde başka bir takım gelseydi bu düşüncede olmayacağına eminim ama bu kadar tepki gösterilecek birşey yok söylediğim şey gayet doğal maçlarım pas geçilsin zaten oynasamda pek farketmeyecek Yepes ile Reus'u Mesut'u Ribery'yi durduramyacağımda göz önüne alınırsa gayet normal bir karar

Ben ufak takimlar ile cokca büyük takimlari yendim.

Sanki takimlar oyniyor tek basina. Insan faktörü ya hice sayiyorsun, ya da kendine inancin sifira yakin.

* LG G2 Tapatalk *

69 65 lik kanatlarla rusyayi yendim oynayin arkadas zevkine oyun oynuyoruz surada

Tum sonuclari bana ozelden atin bi zahmet

2 li maç olabilirdi biri online diğeri normal

69 65 lik kanatlarla rusyayi yendim oynayin arkadas zevkine oyun oynuyoruz surada

Tum sonuclari bana ozelden atin bi zahmet

Ne gicik oliyorum ki... o sey fifacilar var... hep real madrid secen misal.. birak ufak team 4,5 yildiz bile almiyan.

* LG G2 Tapatalk *

Sürekli küçük takımlar ile oynarım merak etme fakat karşıma almanya fransa gelmiyor malesef o yüzden lehine çekmek yerine kapat konuyu hocam tatsızlık çıkmasın

Neyse senin kararin. Cikmak istyorsan saygi duyarim. Serbestdir katilmak veya katilmamak.

* LG G2 Tapatalk *

Hayir hic okumiyormusun nasil bi turnuva bu oldugu.

Random milli takimlar kurasi olacagi herkex biliyor ve öylede yaziliyor.

Onu onaylarak ,,varim" diyor fifacilar burda.

Dün gece ye kadar hangi takimlar cikabilir listesi mevcut du 1. Sayfada...ve bir kac kere topicde yazildi.

Okumadan mi katiliyorsun ?

* LG G2 Tapatalk *

A gurubundan burda olanlar?

Arif tamam bizim grup 7 takımdı 6 olur eşitlenir

Turnuvanın tek maçlı sistem ile oynandığını yeni öğrendim arkadaşlar biraz daha açıklayıcı net bir organizasyon yapmalısınız ve kulüp dengesizliği üst seviyede kaldı ki oyunun belli değişmeyen hatalarınıda katarsak içine Kolombiya,Şili,Yunanistan vs. Almanya Fransa ve İspanya'nın yanından geçemeyecek durumdalar müsadenizle yerime başkasını almanızı rica ediyorum yoksa pas geçilir benim maçlar çünkü boşa kürek çekiliyor.

Hacı bu ne telaş ya anlamadım ula oyun değil mi en fazla 0 çekersin :) :D kimse şikebahçeli diye damga basmaz :) Herkeze büyük takım denk gelecek diye bir kaide yok bir başka turnuva yapılır onda da sana büyük takım denk gelir maksat eğlenmek

Yalnız drogbayı kullanamazsak drogbabalara gelicez :D

Geri
Üst Alt