Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
sende hergün aksam üzeri mac yapamiyorsun mi nedir, anlamadim
Yarin baya zamanim var saat 18 itibaren
Yarin aksam saat 19'da buyuk mac star'da canli yayin o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sende hergün aksam üzeri mac yapamiyorsun mi nedir, anlamadim
Yarin baya zamanim var saat 18 itibaren
ohy1905 forumdanmi o arkadasda online gozukuyor.
Cevap ver arkadasim
Disariya cikdim 30 dak sonra gelirimmm
* LG G2 Tapatalk *
tmm nys msglsn glb .s
@Anıl Bunarcı düne göre nasıldım?
Baya değişim var ben bu kadarını beklemiyordum, dünden beri 24 saattir oynuyor muydun?Muslera yine çok iyiydi, ne güzel kalecimiz var ya, oyunda bile harika
![]()
hangi takimlar cikti gruplardan, puan tablosu var mi?
Grup B'de
Almanya,fransa,kamerun ve TR
Rusya ile urugay veda etdu
* LG G2 Tapatalk *
hangi takimlar cikti gruplardan, puan tablosu var mi?
Fransa'nın Uruguay'ı yenmesiyle turnuvaya veda eden Rusya Federasyonu'nun devlet başkanı Vladimir Putin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada gözyaşlarını tutamadı.
![]()
Maçları takip ettiği kadarıyla takımın aslında iyi mücadele ettiğini, harcanan sayısız pozisyonlar, bazı hatalar ve şanssızlık nedeniyle Brezilya pasaportunu alamadıklarına değinen Putin; altyapının sağlam olduğunu, Rusya Futbol Federasyonu'na güvenin tam olduğunu ve teknik ekibin revize edileceğini de sözlerine ekledi. Artık hedeflerinin Euro 2016 finali olduğunu ve grup elemelerinin kesinlikle geçileceğini, bunun için her şeyin yapılacağına dair halkına söz vererek konuşmasını noktaladı.
B grubununki burada: Google Drive
Yalnız en günceli değil, Rusya Almanya ile 5. maçını oynayıp (Almanya da Rusya ile 3. maçını oynamış oluyor) 2-1 kaybetti, Fransa ise Uruguay ile 4. maçını oynayıp 6-2 kazandı. Yani şu an:
1. Türkiye 10P (5 maç) çeyrek final
2. Almanya 9P (3 maç) çeyrek final
3. Kamerun 8P (5 maç) çeyrek final
4. Fransa 5P (4 maç) çeyrek final
5. Rusya 4P (5 maç) elendi
6. Uruguay 0P (4 maç) elendi
Biz elenenler olarak yeni bir turnuvanın hazırlıklarına başlasak (UEFA EURO mesela) nasıl olur sevgili @Arif Ulu ?