FIFA 2014 Dünya Kupası Turnuvası (PC)

..ya fifa da nasil 3vs3 yapilyiodu yaaa .( :D

Su anda okudum..FIFA bu sey kaldirmis..

eskiden olyior artik yok..nedense :(

Baya değişim var ben bu kadarını beklemiyordum, dünden beri 24 saattir oynuyor muydun? :D Muslera yine çok iyiydi, ne güzel kalecimiz var ya, oyunda bile harika :D

Aynen Muslera çok iyi. Senden önce Muhammed ile de maç yaptım ordada iyi toplar çıkardı.

Dün senle oynadıktan sonra akşam da sadece Muhammed ile bir kaç maç oynadık. Ama kontrol olayını çözdüm gibi. Pese elim yatgındı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende yeni aldimda gercekciligi fazla abartmislar ya pozisyona giremiyorum dogru duzgun :D top kontrolu zor bide sanki bug gibi genelde havadan uzun pas ve ortalarda gol olmasida ilginc :D

hangi takimlar cikti gruplardan, puan tablosu var mi?

B grubununki burada: Google Drive

Yalnız en günceli değil, Rusya Almanya ile 5. maçını oynayıp (Almanya da Rusya ile 3. maçını oynamış oluyor) 2-1 kaybetti, Fransa ise Uruguay ile 4. maçını oynayıp 6-2 kazandı. Yani şu an:

1. Türkiye 10P (5 maç) çeyrek final

2. Almanya 9P (3 maç) çeyrek final

3. Kamerun 8P (5 maç) çeyrek final

4. Fransa 5P (4 maç) çeyrek final

5. Rusya 4P (5 maç) elendi

6. Uruguay 0P (4 maç) elendi

Biz elenenler olarak yeni bir turnuvanın hazırlıklarına başlasak (UEFA EURO mesela) nasıl olur sevgili @Arif Ulu ?

Fransa'nın Uruguay'ı yenmesiyle turnuvaya veda eden Rusya Federasyonu'nun devlet başkanı Vladimir Putin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada gözyaşlarını tutamadı.

2Putin_Reuters.jpg

Maçları takip ettiği kadarıyla takımın aslında iyi mücadele ettiğini, harcanan sayısız pozisyonlar, bazı hatalar ve şanssızlık nedeniyle Brezilya pasaportunu alamadıklarına değinen Putin; altyapının sağlam olduğunu, Rusya Futbol Federasyonu'na güvenin tam olduğunu ve teknik ekibin revize edileceğini de sözlerine ekledi. Artık hedeflerinin Euro 2016 finali olduğunu ve grup elemelerinin kesinlikle geçileceğini, bunun için her şeyin yapılacağına dair halkına söz vererek konuşmasını noktaladı.

Daha 1 macin var kazanirsan tur atlarsin Arif kaybederse Almanya'ya

B grubununki burada: Google Drive

Yalnız en günceli değil, Rusya Almanya ile 5. maçını oynayıp (Almanya da Rusya ile 3. maçını oynamış oluyor) 2-1 kaybetti, Fransa ise Uruguay ile 4. maçını oynayıp 6-2 kazandı. Yani şu an:

1. Türkiye 10P (5 maç) çeyrek final

2. Almanya 9P (3 maç) çeyrek final

3. Kamerun 8P (5 maç) çeyrek final

4. Fransa 5P (4 maç) çeyrek final

5. Rusya 4P (5 maç) elendi

6. Uruguay 0P (4 maç) elendi

Biz elenenler olarak yeni bir turnuvanın hazırlıklarına başlasak (UEFA EURO mesela) nasıl olur sevgili @Arif Ulu ?

Benim puanim 12 yaziyir orada

A GRUBU:

Google Drive

B GRUBU:

Google Drive

KAMERUN 0 - 0 FRANSA:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ynWhHAIOXk4[/media]

KAMERUN 4 - 4 TURKIYE:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bUT8N3VagmA[/media]

1440p hala isleniyor Kamerun - Turkiye maci icin 10-12 dakka beklemeniz lazim. Almanya macini bu aksam upload ederim, Rusya'yida yarin sanirim.

Geri
Üst Alt