FIFA 2014 Dünya Kupası Turnuvası (PC)

Arif turkiyeye yenildikten sonra td degisikligine gidip her maci kazandi :D

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Onun ben neden tekrar kura çekmek istediğini biliyorum, benimle karşılaşıp turnuvaya erken veda etmek istemiyor. :D

Arif'in ölümüne kontra atakları bana sökmez hahaha

Asıl gücümü ödüllü turnuvada gösteriyorum ABD ile.. :D

Ads_z.jpg

Onun ben neden tekrar kura çekmek istediğini biliyorum, benimle karşılaşıp turnuvaya erken veda etmek istemiyor. :D

Arif'in ölümüne kontra atakları bana sökmez hahaha

Daha iyi olur ispanya-fransa dan biri gider :D

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biz hic bir rakipden korkmayız.

FransaKorkupÖlceneSavaşarakÖlür#

FransaDersAlmazDersVerir#

Ceyrek Final

Belcika vs Kamerun

Almanya vs Iscivre

Ispanya vs Fransa

Türkiye vs Şili

Cift Mac seklinde oynancakdır.

Herkeze başarılar!

Çeyrek Final hazırlıklarını sürdüren A milli takımımız basına açık bir şekilde antremanını tamamladı.

Antreman sonrasın da açıklamalarda bulunan Tecrübeli oyuncu Gökhan Zan ''Boğulacaksak büyük denizde boğulalım. Biz Dünya kupası takımıyız. Burdan Sepp Blatter'e sesleniyorum biz en iyisiyiz.'' dedi.

Bence Tekrar Kura olsun korktuğumdan değil kimseden korkmuyorum takımımda gayet iyi turnuvanın ilgi alanı ve heyecanı için bu gerekli hatırlayın UEFA'Nın Galatasarayın manU'yu şampiyonlar liginde elediğinde formatı değiştirdiği gibi burdada bi değişiklik olabilir ama yinede siz karar verin benim şahsi fikrim KURA!

Ontivero haftaya atılacak gençler bu arada heralde daha detaylı puan değerlendirmesi yapılacak çünkü cidden bu adamda yetenek var sağa hajro sola ontivero öne drogba of iyi takım oldu :)

YARI FINAAAAAAAAL!!!!!!!!!!

Ilk maci 1-0 kazandim

Ikinci macta 0-0 bitti

IKI MACTA 10 KISI OYNADIM

ILK MAC 3.DAKKADA gorduk kirmiziyi!!!

KAMERUN RUHU :D

webo_919378024.jpg

Geri
Üst Alt