Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173

Chemistry için Diego Costa'yi alacagim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu takımı kurmaya karar verdim.
Tek soru...
Lahm vs schweinsteiger?
transfer listesine koyduğumuz oyuncuyu tekrar takıma alamıyoruz dimi
bide vargasa oyunun en iyi santraforu diyen cahil kimdi
transfer listesine koyduğumuz oyuncuyu tekrar takıma alamıyoruz dimi
bide vargasa oyunun en iyi santraforu diyen cahil kimdi
lukaku ve lacazette de süper golcülerbana göre en iyisi Joveticdir. Yaninada hayvan gibi Benteke koyup 1.lige ciktim (herkes gecinemez bu ikiliyle)
Salak gibi diego costayi aldim sistemi degistirdim kümeye düstüm![]()
2 tane wilshere var transfer listesindeki adamı kadroma almak için kadromdakini detransfer listesine koyucam yani öyle mi1.alabiliyorsun niye alamayasın, ama aynı kart zaten klübünde varsa ya satacan ya da quick sell diyeceksin veyahut transfer listende durmaya devam edecek
2. Şerafettin Koç demişti
lukaku ve lacazette de süper golcüler
lukakunun yedeği olarak balotelliyi aldım
transfer listesine aldığımız adamı tekrar kadroya alabiliyor muyuz
2 tane wilshere var transfer listesindeki adamı kadroma almak için kadromdakini detransfer listesine koyucam yani öyle mi
o da gitmesin![]()
bana göre en iyisi Joveticdir. Yaninada hayvan gibi Benteke koyup 1.lige ciktim (herkes gecinemez bu ikiliyle)
Salak gibi diego costayi aldim sistemi degistirdim kümeye düstüm![]()
vargası şutlayıp bentekeyi de alayım
Oscar mi, Mata mi (oyunda)
eplde doumbia olmaz şimdibende diego costa almayi düsünüyordum, sence Mata, Willian ve Silva'li takimda tavsiye edermisin? (Yoksa Sturridgele mi devam edeyim)
doumbia da fena degil
cabella [w. good]
sturidge oyunun en iyi forvetlerinden biri
cabella subtop kuluplerin oyuncusu
bana Willian, Silva ve (yakinda) Diego Costa´yla chemistrysi iyi olan CAMa ihtiyacim var truthfully speaking
Paran yetecek olursa Costa'dan vazgecmeni, coinlerini Rooney ve RvP yahut Jovetic ile degerlendirmeni öneririm. Rooney CAM pozisyonu için Premier Lig'deki en iyi oyuncudur muhakkak.cabella subtop kuluplerin oyuncusu
bana Willian, Silva ve (yakinda) Diego Costa´yla chemistrysi iyi olan CAMa ihtiyacim var truthfully speaking