FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

cdc.png

Chemistry için Diego Costa'yi alacagim

Origin hesabımı (fifa 12-13-14-15) ve FM 15'imi satıyorum. İlgilenenler özelden yazsın :)

transfer listesine koyduğumuz oyuncuyu tekrar takıma alamıyoruz dimi

bide vargasa oyunun en iyi santraforu diyen cahil kimdi

bana göre en iyisi Joveticdir. Yaninada hayvan gibi Benteke koyup 1.lige ciktim (herkes gecinemez bu ikiliyle)

Salak gibi diego costayi aldim sistemi degistirdim kümeye düstüm :(

1.alabiliyorsun niye alamayasın, ama aynı kart zaten klübünde varsa ya satacan ya da quick sell diyeceksin veyahut transfer listende durmaya devam edecek

2. Şerafettin Koç demişti

bana göre en iyisi Joveticdir. Yaninada hayvan gibi Benteke koyup 1.lige ciktim (herkes gecinemez bu ikiliyle)

Salak gibi diego costayi aldim sistemi degistirdim kümeye düstüm :(
lukaku ve lacazette de süper golcüler

lukakunun yedeği olarak balotelliyi aldım

transfer listesine aldığımız adamı tekrar kadroya alabiliyor muyuz

1.alabiliyorsun niye alamayasın, ama aynı kart zaten klübünde varsa ya satacan ya da quick sell diyeceksin veyahut transfer listende durmaya devam edecek

2. Şerafettin Koç demişti
2 tane wilshere var transfer listesindeki adamı kadroma almak için kadromdakini detransfer listesine koyucam yani öyle mi

o da gitmesin :o

2 tane wilshere var transfer listesindeki adamı kadroma almak için kadromdakini detransfer listesine koyucam yani öyle mi

o da gitmesin :o

evet ama mesela in form kartları falan olursa aynı oyuncunun onları klüpte bulundurabiliyorsun, yani siyah wilshere ve parlak sarı wilshere aynı anda klüpte bulunabilir

sturidge oyunun en iyi forvetlerinden biri

cabella subtop kuluplerin oyuncusu

bana Willian, Silva ve (yakinda) Diego Costa´yla chemistrysi iyi olan CAMa ihtiyacim var truthfully speaking
Paran yetecek olursa Costa'dan vazgecmeni, coinlerini Rooney ve RvP yahut Jovetic ile degerlendirmeni öneririm. Rooney CAM pozisyonu için Premier Lig'deki en iyi oyuncudur muhakkak.

"Hayır param yok" diyecek olursan Ozil'in söylediğin 2 topçudan da iyi olduğunu belirtmek isterim. Oscar ile Mata arasında ise Mata derim, Oscar'in M/H workrate'i baya gıcık.

N5

Geri
Üst Alt