Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Van Persie de fena olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o degil de last of us'in II versiyonu ne zaman gelecek
sanki oyunu 5 dakika bitirdim gibi geldi, o kadar güzel yapmislar ki![]()
Diego Costa'yı 2 hafta önce aldım ilk defa FIFA 15'de. Bence müthiş bir forvet pozisyon alması filan çok iyi. Sturridge, Jovetic, Vargas diğer beğendiğim forvetler. Rooney cm için uygun mu veya forvet için sence?Paran yetecek olursa Costa'dan vazgecmeni, coinlerini Rooney ve RvP yahut Jovetic ile degerlendirmeni öneririm. Rooney CAM pozisyonu için Premier Lig'deki en iyi oyuncudur muhakkak.
"Hayır param yok" diyecek olursan Ozil'in söylediğin 2 topçudan da iyi olduğunu belirtmek isterim. Oscar ile Mata arasında ise Mata derim, Oscar'in M/H workrate'i baya gıcık.
N5
vargasın allah belasını versinDiego Costa'yı 2 hafta önce aldım ilk defa FIFA 15'de. Bence müthiş bir forvet pozisyon alması filan çok iyi. Sturridge, Jovetic, Vargas diğer beğendiğim forvetler. Rooney cm için uygun mu veya forvet için sence?
Cesc'i unuttum ha. Doğru tespit. Lakin Şükrü 4231 wide oynayacakmis. Mevcut CDM'lerden (Matic-Fernandinho) birini (bence Fern.) Cesc ile değiştirip, CAM pozisyonunda farklı bi oyuncu kullanabilir. Bu durumda ziyadesiyle defansif yönü agir basan 4231 formasyonuna biraz daha yaratıcılık eklenmiş olur ve Fabregas'in yavaşlığı pek de sorun olmaz. Zaten 4231'deki CDM kombinasyonunda 1 adet deep lying playmaker, 1 adet de defansif orta saha daha dengeli gelmiştir hep bana. Bilmem ne düşünürsün?anlattigin hikayeden fabregas sonucu cikiyor sanki
Costa daha iyi. Fiyatları bilmiyorum o yüzden Rooney'e paran yetmezse Costa'dan daha ucuz olan RvP'yi onereyim dedim. Rooney'i kesinlikle dusunmelisin ama.Van Persie de fena olmaz
Ben Zarate ve Vargas'tan iyi verim aldım zamanında.vargasın allah belasını versin
senin aklına uyduk aldık lepleş 1 adam forvet yoktu sanki oyunda
Costa'nin daha iyi olduğunu yaziyordum ben de zaten. Sadece coini yetmezse diye onerdim diğerlerini.Diego Costa'yı 2 hafta önce aldım ilk defa FIFA 15'de. Bence müthiş bir forvet pozisyon alması filan çok iyi. Sturridge, Jovetic, Vargas diğer beğendiğim forvetler. Rooney cm için uygun mu veya forvet için sence?
Avrupa'da birçok oyuncu var diye biliyorum, rakip bulmakta sorun çıkacağını sanmam. PS4 ve XB1 almak istemeyen birçok konsol oyuncusu da PC'ye geçti sırf next-gen için.Beyler UT'nin pc'de ki oyuncu mevcudiyeti nasıl? Sıfırdan başlamaya değecek yeterlilikte mi?
Zabaleta'yı öneririm ofansif ve defansif anlamda solid. Bu arada dün kardeşim ile oynarken Div 1'de 2.yarının başında Sturridge ile attığı gol Sturridge l - YouTubesag bek de ivanovic'i aldim, adam ofansif anlamda pek iyi olmasa bile DEF 86
High/Med ve çok yavaş olduğundan kanatlara karşı zor anlar yaşayabilirsin ama. Defansı iyi olsa da workrate bozuyor. Instructions'dan "Stay back" dersen bi nebze yardımcı olabilir ama workrate daha önemli. Dene ama istersen tabi. Ivanovic'i ben baya begenmistim 6-7chem ile stoper oynattigimdasag bek de ivanovic'i aldim, adam ofansif anlamda pek iyi olmasa bile DEF 86
ne rakibi tlh kardeşimAvrupa'da birçok oyuncu var diye biliyorum, rakip bulmakta sorun çıkacağını sanmam. PS4 ve XB1 almak istemeyen birçok konsol oyuncusu da PC'ye geçti sırf next-gen için.
@Refikdas, rakip bulmakta sorun yaşıyor musun aceb?
N5
Onu diyom iste r'eis, divison # maçları oynarken müsabaka bulma sıkıntısı çıkamıyordur zannimca.ne rakibi tlh kardeşim
online rakiplerle pek oynamıyorum yunuscanla yaptım 3-4 maç
şahin şarif ile yaptım
onun dışında ligler var ya onları oynuyorum işte
bende diego costa almayi düsünüyordum, sence Mata, Willian ve Silva'li takimda tavsiye edermisin? (Yoksa Sturridgele mi devam edeyim)
doumbia da fena degil
Zabaleta'yı öneririm ofansif ve defansif anlamda solid. Bu arada dün kardeşim ile oynarken Div 1'de 2.yarının başında Sturridge ile attığı gol Sturridge l - YouTube
Sturridge Amazing Goal - YouTube
1. Vuran Van Persie değil Sturridge.Vpersie ile 50kere vur 45 kez girer bu mesafe den![]()
1. Vuran Van Persie değil Sturridge.
2. Başlama vuruşundan atıldı.
3. Yap yükle izleyelim.