FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

o degil de last of us'in II versiyonu ne zaman gelecek

sanki oyunu 5 dakika bitirdim gibi geldi, o kadar güzel yapmislar ki :P

daha rahat 2 sene sürer gibi
naughty dog 1-2 hafta önce tüm konsantrasyonumuzu uncharted 4 icin verecegiz dedi
onu alirsin o da muhtesem olacaktir yine

Paran yetecek olursa Costa'dan vazgecmeni, coinlerini Rooney ve RvP yahut Jovetic ile degerlendirmeni öneririm. Rooney CAM pozisyonu için Premier Lig'deki en iyi oyuncudur muhakkak.

"Hayır param yok" diyecek olursan Ozil'in söylediğin 2 topçudan da iyi olduğunu belirtmek isterim. Oscar ile Mata arasında ise Mata derim, Oscar'in M/H workrate'i baya gıcık.

N5
Diego Costa'yı 2 hafta önce aldım ilk defa FIFA 15'de. Bence müthiş bir forvet pozisyon alması filan çok iyi. Sturridge, Jovetic, Vargas diğer beğendiğim forvetler. Rooney cm için uygun mu veya forvet için sence?

Beyler UT'nin pc'de ki oyuncu mevcudiyeti nasıl? Sıfırdan başlamaya değecek yeterlilikte mi?

Vargas fiyat/performans olarak oyunun en iyisi tabi nasıl kullandığına bağlı.

Diego Costa'yı 2 hafta önce aldım ilk defa FIFA 15'de. Bence müthiş bir forvet pozisyon alması filan çok iyi. Sturridge, Jovetic, Vargas diğer beğendiğim forvetler. Rooney cm için uygun mu veya forvet için sence?
vargasın allah belasını versin

senin aklına uyduk aldık lepleş 1 adam forvet yoktu sanki oyunda

anlattigin hikayeden fabregas sonucu cikiyor sanki
Cesc'i unuttum ha. Doğru tespit. Lakin Şükrü 4231 wide oynayacakmis. Mevcut CDM'lerden (Matic-Fernandinho) birini (bence Fern.) Cesc ile değiştirip, CAM pozisyonunda farklı bi oyuncu kullanabilir. Bu durumda ziyadesiyle defansif yönü agir basan 4231 formasyonuna biraz daha yaratıcılık eklenmiş olur ve Fabregas'in yavaşlığı pek de sorun olmaz. Zaten 4231'deki CDM kombinasyonunda 1 adet deep lying playmaker, 1 adet de defansif orta saha daha dengeli gelmiştir hep bana. Bilmem ne düşünürsün?
Van Persie de fena olmaz
Costa daha iyi. Fiyatları bilmiyorum o yüzden Rooney'e paran yetmezse Costa'dan daha ucuz olan RvP'yi onereyim dedim. Rooney'i kesinlikle dusunmelisin ama.

Bu arada Mangala hızlı ama çok berbat stoper. Cahill'i al, sağ beke de Zabaleta.

Mac içinde swap wings yapmanı öneririm Silva & Willian ile içeri kat etmek için. D-Pad'de up+left kombinasyonu ile aktive ediliyor olması gerek.

N5

Costa'nin daha iyi olduğunu yaziyordum ben de zaten. Sadece coini yetmezse diye onerdim diğerlerini.

Rooney CM'de de çok is yapar ama formasyonunda CAM varsa orda değerlendir derim. En iyi pozisyonu bence. Sırasıyla:

Cam>CF>St>Cm>Cdm

N5

sag bek de ivanovic'i aldim, adam ofansif anlamda pek iyi olmasa bile DEF 86

Beyler UT'nin pc'de ki oyuncu mevcudiyeti nasıl? Sıfırdan başlamaya değecek yeterlilikte mi?
Avrupa'da birçok oyuncu var diye biliyorum, rakip bulmakta sorun çıkacağını sanmam. PS4 ve XB1 almak istemeyen birçok konsol oyuncusu da PC'ye geçti sırf next-gen için.

@Refikdas, rakip bulmakta sorun yaşıyor musun aceb?

N5

sag bek de ivanovic'i aldim, adam ofansif anlamda pek iyi olmasa bile DEF 86
High/Med ve çok yavaş olduğundan kanatlara karşı zor anlar yaşayabilirsin ama. Defansı iyi olsa da workrate bozuyor. Instructions'dan "Stay back" dersen bi nebze yardımcı olabilir ama workrate daha önemli. Dene ama istersen tabi. Ivanovic'i ben baya begenmistim 6-7chem ile stoper oynattigimda :D

N5

Avrupa'da birçok oyuncu var diye biliyorum, rakip bulmakta sorun çıkacağını sanmam. PS4 ve XB1 almak istemeyen birçok konsol oyuncusu da PC'ye geçti sırf next-gen için.

@Refikdas, rakip bulmakta sorun yaşıyor musun aceb?

N5
ne rakibi tlh kardeşim

online rakiplerle pek oynamıyorum yunuscanla yaptım 3-4 maç

şahin şarif ile yaptım

onun dışında ligler var ya onları oynuyorum işte

ne rakibi tlh kardeşim

online rakiplerle pek oynamıyorum yunuscanla yaptım 3-4 maç

şahin şarif ile yaptım

onun dışında ligler var ya onları oynuyorum işte
Onu diyom iste r'eis, divison # maçları oynarken müsabaka bulma sıkıntısı çıkamıyordur zannimca.

Gerçi sen PS4'te oynuyordun herhalde, o yüzden soruyu sormadim sayabiliriz.

Saygılar.

N5

bende diego costa almayi düsünüyordum, sence Mata, Willian ve Silva'li takimda tavsiye edermisin? (Yoksa Sturridgele mi devam edeyim)

doumbia da fena degil

ben simdilik böyle oynuyorum

------------------------------------------------Ruffier--------------------------------------------------
Debuchy---------------------Mangala------------------------------Laporte--------------------------Alba
--------------------------------------Busquets------------Kroos-----------------------------------------
Navas--------------------------------------------Mata--------------------------------------------Schürrle
--------------------------------------------------Costa------------------------------------------------

Costayi ortalarla yada derin paslar ile besliyorumda, neredeyse bütün gol yükü onda. Yinede Mata-Costa iyi ikilidir

Yinede elin sonuna müthis ikilime dönicem ..görüken o (Benteke,Jovetic

Online Season'a başladım galatasarayla DİV6 tek yenilgim var sadece. Tavsiye ederim Ultimate team mallıklarından sonra çok iyi geldi. Bunda da olabiliyor ama nadir oldu şimdiye kadar diyebilirim. 4-3-1-2 oynuyorum. Burak-Bruma forvet, Sneijder arkada, Dzemaili-Selçuk-Melo, defans Eboue-Semih-Ched-Telles ve Muslera tabi. Umut sonradan girdiği çoğu maçta gol atıyor harbi gerçeğe çok uygun bu yönden:D

Geri
Üst Alt