FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

gold pack açsam mı 1 tane 7,5 k verip yeşilli mavili kartı olan futbolcular çıkar mı acaba

gold pack açsam mı 1 tane 7,5 k verip yeşilli mavili kartı olan futbolcular çıkar mı acaba

futtaş ps4te mi oynuyorsun

dün bir arkadaşa ps4te 40 k ya 22 tane adam alıp 2 11 kurdum fiyatlar acayip düşükmüş ya, bundesliga takımı 20 k anca tuttu benatia(shadow) sokratis piscek şürle de bruyne(hunter) falan vardı yani

bence biraz daha para biriktir bu tarz bir 11 ile ak

futtaş ps4te mi oynuyorsun

dün bir arkadaşa ps4te 40 k ya 22 tane adam alıp 2 11 kurdum fiyatlar acayip düşükmüş ya, bundesliga takımı 20 k anca tuttu benatia(shadow) sokratis piscek şürle de bruyne(hunter) falan vardı yani

bence biraz daha para biriktir bu tarz bir 11 ile ak
evt renkdaş ps4

2 tane kadrom var bir epl biri ispanya ligi baya iyi kadromlarım

kroos, benzema var mesela ispanya liginde diğerleri de piatti, arbeloa, pepe gibi adamlar gold hepsi

epl kadrom da iyi fakat bende hiç if denilen farklı renkli oyuncu yok 60 k param var şuan

evt renkdaş ps4

2 tane kadrom var bir epl biri ispanya ligi baya iyi kadromlarım

kroos, benzema var mesela ispanya liginde diğerleri de piatti, arbeloa, pepe gibi adamlar gold hepsi

epl kadrom da iyi fakat bende hiç if denilen farklı renkli oyuncu yok 60 k param var şuan

pepe ,arbeloa aksarmış gibi geliyor

sağ beke carvajal(80) upgrade olan kartını

stopere de siyah kart olarak Nicol bunu öneririm ama tüm paran biter :D

golden pack açtırsam piyango çıkıyor mu orda ramos, neymar gibi bişey çıkar mı yada herhangi 1 futbolcunun if kartı çıkar mı

çıkabilir tabi ama ben 600 k üst üste açıp hiçbir halt bulamadığımı da bilirim o yüzden baya bi kumar 60 k harcayıp elde 0 da kalabilir

Dost almayın beyler. Eğer hızlı oyun oynuyorsanız özellikle. Yavaş bir futbolcu. Kariyerden tanıyorum kendisini, ancak kafa toplarında kesinlikle kaptırmıyor. :) 6 maç 4 gollük performansı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Forvette Braithwaite çok iyi yapılmış oyunda, kaçırmıyor.

Bu arada oyunu kesinlikle Co-Op 2 height 2 zoom ayarında oynayın. Sahanın her yerini görebiliyorsunuz, 3-4 maçtır bunu kullanıyorum FUT'ta hepsinde galibiyet aldım.

if sahibi olmanın tek yolu kumar gibi pack açmak öyle mi ne saçma iş bu ya

yada parayı bastırıp alıcan ona da onbinlerce coins lazım

aynen , 25 bine falan da gayet iyi ifler var ama onlara da uygun kadro kurmak zor oluyor mesela ruben castro var sif 25 bine aldım akıyor , ispanya ligi kadronun ön tarafını tamamen ispanyol yaparsan kullabilirsin normal benzemadan iyi topçu gibi geldi bana

androiddeki ultimate teamde kim çıktı karşıma?

ou5eki.png

if sahibi olmanın tek yolu kumar gibi pack açmak öyle mi ne saçma iş bu ya

yada parayı bastırıp alıcan ona da onbinlerce coins lazım
IF Rondon'u al, baya iyi bence. Sağına Hulk, soluna Danny :ka19:

Danny-Rondon-Hulk
Marchisio-Pogba
Vidal
Evra-Chiellini-Koscielny-Sagna
Lloris

433(2) formasyon. Para yetmezse Lloris yerine Ospina, Szczezny falan al.

iN5i

60k coins var alayım mı bunları
Bence iyi takim olur. İleri üçlü çok iyi. Hulk & Rondon müthiş bitiriciler ve kuvvetli oyuncular. Hızları yeterli. Danny iyi bitirici, çok iyi pasör.

Orta saha tank gibi. Pas, şut, defans, hız hepsi var. Bekler defansif açıdan çok iyi. Hızları müthiş değil ama yeterli. Teknik açıdan da iyiler. Stoperler de hızlı, özellikleri iyi. Kosc. biraz güçsüz sadece ama sorun olmaz.

Lloris oyunda kullandığım en iyi kaleci. Neuer hariç bütün iyi kalecileri kullandım. Çoğunun cikaramayacagi topları rahatlıkla çıkarıyor.

iN5i

Geri
Üst Alt