FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

11149471_871933206197755_5930785816942445658_n.jpg

yeni rekorum bu. Emre malı atildi, macin basinda 2 penalti kazanarak maci kopardim. Zaten oyunda anladigim ve duydugum kadariyla moral faktoru var. 3-0dan sonra halisaha macina donduk. bir onceki maci 4-2 kazandim. Serefsizler sportmenlik geregi hava atisi yapildi, akabinde topu bana vermek yerine savunma arkasina kosan emenikeye atti ve gol buldular. Oyunda bile seref yok adamlarda. EA Sports'u tebrik etmek gerekir. Bu kadar gercekci yapilamazdi. Bir de güzel bir ayrıntı Emreyle Gökhan her halta itiraz ediyor

11149471_871933206197755_5930785816942445658_n.jpg

yeni rekorum bu. Emre malı atildi, macin basinda 2 penalti kazanarak maci kopardim. Zaten oyunda anladigim ve duydugum kadariyla moral faktoru var. 3-0dan sonra halisaha macina donduk. bir onceki maci 4-2 kazandim. Serefsizler sportmenlik geregi hava atisi yapildi, akabinde topu bana vermek yerine savunma arkasina kosan emenikeye atti ve gol buldular. Oyunda bile seref yok adamlarda. EA Sports'u tebrik etmek gerekir. Bu kadar gercekci yapilamazdi. Bir de güzel bir ayrıntı
Emreyle Gökhan her halta itiraz ediyor

Fb vs Real pek dengeli bi mac değil :D
Sana lafım değilde cok gıcık oluyorum ... 10 kez oynadım zaman 8 kez Real rakip oluyor. Millet hep real alıyor.

Not: Bu ara Seasons da 2. lig e yükseldim (:

Fb vs Real pek dengeli bi mac değil :D
Sana lafım değilde cok gıcık oluyorum ... 10 kez oynadım zaman 8 kez Real rakip oluyor. Millet hep real alıyor.

Not: Bu ara Seasons da 2. lig e yükseldim (:

5.sezondan ilerisine gidemedim daha sorun bende değil kol bozuk :D :D

Galatasaray önümüzdeki güncelleme de daha zayıf olacak. PM me for more.

sero yine chedjou haric herkesi 3 puan dusurmustur

satim ben. sinirlerim kaldirmiyor artik fifayi simdilik :D

450 K var hesapta ya onuda artik fifa16da kunlanirim belki.

Kullanamazsın bana ver hayır işlemiş olursun. 1.5 aydır oynamıyorum oyunu.

Bu arada Galatasaray takım oyuncularının FiFA'da OVR nasıl buluyorsunuz?

Nerde yazıor kunlanamadığımı? Idare eder ov ler.
Bu coinsları 16ya aktıramasam bidahada oynamam fut bölümünü. Ps4 de benim fut hesabım bu arada ve nasıl yolarım sana coinsları mesela yeni patchden sonra? Mümkün değil ki

Nerde yazıor kunlanamadığımı? Idare eder ov ler.
Bu coinsları 16ya aktıramasam bidahada oynamam fut bölümünü. Ps4 de benim fut hesabım bu arada ve nasıl yolarım sana coinsları mesela yeni patchden sonra? Mümkün değil ki
Fifa 11'den beri FUT oynarım aktarılmıyor her sene sıfırdan başlanılıyor. O dediğin de doğru

Bir kaç haftadir Iniesta-Kroos-Xavi orta sahayla oynuyorum

Gayet keyifli maçlar oluyor

Geri
Üst Alt