Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 45.005
- 6.138
- 788
PS3'den PS4'e aktarmışsındır büyük ihtimal. Başka türlü mümkün değil herkese sorabilirsin.
Benim ps3üm hiç olmadıki ama.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PS3'den PS4'e aktarmışsındır büyük ihtimal. Başka türlü mümkün değil herkese sorabilirsin.
Baya geç almışsın Fifa yı ?
Bi grup yapmıştık ...baya oldu yapalı..burdan irtibata geçebilirsin.
https://www.gscimbom.com/forum/f155-fifa/fifa-15-gscimbom-pro-club-pc-112111/
Aktarma yok herkes sıfırdan başlıyor. Her futta böyle. Anca FUT 14 coinlerini FUT 15 coinleri karşılığında takas etmiş olabilirsin.Geçen seneden aktırdım ben ps4 de vallahi . 14 den 15e yani. Pc de nasıl fikrim yok ama.
Aktarma yok herkes sıfırdan başlıyor. Her futta böyle. Anca FUT 14 coinlerini FUT 15 coinleri karşılığında takas etmiş olabilirsin.
iN5i
PC'yi ayda bir açıyosan normal, ayda bir açmıyosan normal değil. Tamamen kaldır CCleaner ile falan, sonra tekrar kur. Başka bişey aklıma gelmiyor.Originin her pc açıldığında güncelleme yapmasıyla ilgili bildiğin bişey var mı kanka? Deli olacam.
PC'yi ayda bir açıyosan normal, ayda bir açmıyosan normal değil. Tamamen kaldır CCleaner ile falan, sonra tekrar kur. Başka bişey aklıma gelmiyor.
pes15 in yerini tutmuyor
:tranquillity:Gayriciddi bir msj mi
Aktarma yok herkes sıfırdan başlıyor. Her futta böyle. Anca FUT 14 coinlerini FUT 15 coinleri karşılığında takas etmiş olabilirsin.
iN5i
https://help.ea.com/de/article/fifa-14-to-fifa-15-carry-over-transfer-details/
Coins transferi oluyormuş tek seferliğine.
Edit : sadece coins transferi oluyormuş ama. Paralar ise bye byecoins vardı galiba bendede az buçuk geçen sene.
Hediyede edemiyorum kimseye yeni transfer politikalarından dolayı
Bu transfer FUT 14 PS3 -> FUT 14 PS4 ve FUT 14 XB360 -> FUT 14 XB1 transferi sadeceYeni konsol alanlar magdur olmasin diye 14'e mahsus bi durumdu. :ka19:
olurmu yahu. orda ps4den ps4e diyede oluyor yazmakta ki benim ps3üm hic bir zaman olmadi sonucda.
Fifa points'ten bahsediyorsan onlar transfer oluyor, ama coins hiçbir zaman olmadı.
FUT 11'den beri oynuyorum olmuyor nokta. Bir seferliğine olduysa çok şanslıymışsın.tam tersi
coinslar oluyor. pointslar olmuyor.
Yani parayla satin aldigin COINS lar oluyor.
Oyun icinde kazandigin normal pointslar olmuyormus. Sizin yüzünüzden gittim EA supportunu aradim vallahi![]()
FUT 11'den beri oynuyorum olmuyor nokta. Bir seferliğine olduysa çok şanslıymışsın.
Geçmiyor laftan anla.hem ea resmi sitesinde oldugunu yaziyor hemde ea resmi support hatindan oluyor diye söylediler.
Resmi kaynaklar sonucda. Coinslar geciyor (parayla satin ala bildigin coinslar)
ouyun icinde kazandigin pointslar ama gecmiyormus. ( yani benim 450k gümbürteye gidecek)
Geçmiyor laftan anla.
tam tersi
coinslar oluyor. pointslar olmuyor.
Yani parayla satin aldigin COINS lar oluyor.
Oyun icinde kazandigin normal pointslar olmuyormus. Sizin yüzünüzden gittim EA supportunu aradim vallahi![]()