FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Originin her pc açıldığında güncelleme yapmasıyla ilgili bildiğin bişey var mı kanka? Deli olacam.
PC'yi ayda bir açıyosan normal, ayda bir açmıyosan normal değil. Tamamen kaldır CCleaner ile falan, sonra tekrar kur. Başka bişey aklıma gelmiyor.

PC'yi ayda bir açıyosan normal, ayda bir açmıyosan normal değil. Tamamen kaldır CCleaner ile falan, sonra tekrar kur. Başka bişey aklıma gelmiyor.

Ne ayi hergun aciyorum hergun ayni guncelleme paketini indirip kuruyor. Pc her acildiginda. 76 mb. Silip tekrar kurmayi yapmadim bi kac kisi denemis olmamis vs denerim onuda.

Aktarma yok herkes sıfırdan başlıyor. Her futta böyle. Anca FUT 14 coinlerini FUT 15 coinleri karşılığında takas etmiş olabilirsin.

iN5i

https://help.ea.com/de/article/fifa-14-to-fifa-15-carry-over-transfer-details/
Coins transferi oluyormuş tek seferliğine.

Edit : sadece coins transferi oluyormuş ama. Paralar ise bye bye :( coins vardı galiba bendede az buçuk geçen sene.
Hediyede edemiyorum kimseye yeni transfer politikalarından dolayı

Son düzenleme:
https://help.ea.com/de/article/fifa-14-to-fifa-15-carry-over-transfer-details/
Coins transferi oluyormuş tek seferliğine.

Edit : sadece coins transferi oluyormuş ama. Paralar ise bye bye :( coins vardı galiba bendede az buçuk geçen sene.
Hediyede edemiyorum kimseye yeni transfer politikalarından dolayı

Bu transfer FUT 14 PS3 -> FUT 14 PS4 ve FUT 14 XB360 -> FUT 14 XB1 transferi sadece :red: Yeni konsol alanlar magdur olmasin diye 14'e mahsus bi durumdu. :ka19:

Fifa points'ten bahsediyorsan onlar transfer oluyor, ama coins hiçbir zaman olmadı.

tam tersi :)
coinslar oluyor. pointslar olmuyor.

Yani parayla satin aldigin COINS lar oluyor.

Oyun icinde kazandigin normal pointslar olmuyormus. Sizin yüzünüzden gittim EA supportunu aradim vallahi :D

Oyun icinde kazandigin normal pointslar olmuyormus. Sizin yüzünüzden gittim EA supportunu aradim vallahi :D
FUT 11'den beri oynuyorum olmuyor nokta. Bir seferliğine olduysa çok şanslıymışsın.

FUT 11'den beri oynuyorum olmuyor nokta. Bir seferliğine olduysa çok şanslıymışsın.

Hem EA resmi sitesinde oldugunu yaziyor hemde EA Resmi support hatindan oluyor diye söylediler.

Resmi kaynaklar sonucda. Coinslar geciyor (Parayla satin ala bildigin coinslar)
Ouyun icinde kazandigin Pointslar ama gecmiyormus. ( yani benim 450k gümbürteye gidecek)

hem ea resmi sitesinde oldugunu yaziyor hemde ea resmi support hatindan oluyor diye söylediler.

Resmi kaynaklar sonucda. Coinslar geciyor (parayla satin ala bildigin coinslar)
ouyun icinde kazandigin pointslar ama gecmiyormus. ( yani benim 450k gümbürteye gidecek)
Geçmiyor laftan anla.

Parayla alinan şey = FIFA Points
Oyun içinde kazandığın şey = coins

Geri
Üst Alt