Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
arkadaslar bi sorum olacak:
ben pc de fifa 15 demoyu indirdim fakat oyuna girmeden framework hatasi veriyor, bu hatayi nasil giderebilirim?
Yeni ekran karti alarak..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaslar bi sorum olacak:
ben pc de fifa 15 demoyu indirdim fakat oyuna girmeden framework hatasi veriyor, bu hatayi nasil giderebilirim?
hadi ya, neden?Yeni ekran karti alarak..
Düzeltiyorum, framework yazmissin, yanlis okudum. O genel bir problem heralde. Google yardimci olur sana, FIFA framework fehler yaz..hadi ya, neden?
Düzeltiyorum, framework yazmissin, yanlis okudum. O genel bir problem heralde. Google yardimci olur sana, FIFA framework fehler yaz..
2-3 sayfada yazilanlari yaptim, pek bi ise yaramadi...
bilen biri yok mu burada
varalmancan varmi ?
Eğer yüklü değilse framework 4.5'i indir/yükle Google'a yazarsan direk çıkar link, birde ekran kartının en güncel driverını yüklemeyi dene varsa beta driver'ı yükle bu şekilde çözülebilir belki... Yalnız ekran kartın oyunu açar ancak performans sıkıntısı çekmen muhtemel sistem yenilemek istersen yardımcı olabilirim.bu arada ekran kartim nvidia geforce 405, pc eski, ondan olabilir mi?
denedim olmadi
Acilmamis diyebiliriz yani. Oha EA bu sene gercekten gec kaldi. Iki gündür beceremediler.
Gecenin köründe herkes yatınca (işsizler hariç) web app açılır.