- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
ilk paketten agüero çıktı3 yıldır oynarım daha 30 k lık adam cıkmamıstı . Agüeroyu satıp oyunun parasını çıkartırım artık
![]()
Sende açıldı mı webapp?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk paketten agüero çıktı3 yıldır oynarım daha 30 k lık adam cıkmamıstı . Agüeroyu satıp oyunun parasını çıkartırım artık
![]()
![]()
Ne ara girebildin?ilk paketten agüero çıktı3 yıldır oynarım daha 30 k lık adam cıkmamıstı . Agüeroyu satıp oyunun parasını çıkartırım artık
![]()
Ne ara girebildin?
Sende açıldı mı webapp?
Bana özelden 6 tane rakam söylesene hacı.
açıldıktan 1 saat sonra falan girebildim . ben girdikten sonrada tekrar kapandı zaten![]()
6 tane rakam derken?
Agu'yu geri almasınlar![]()
Öyle desene zaten 20 dakika filan açık kalmıştır en fazla. Turkish silver oyunculara yönelin trading için.açıldıktan 1 saat sonra falan girebildim . ben girdikten sonrada tekrar kapandı zaten![]()
6 tane rakam derken?
Bu hıyara öncelik filan mı tanıyorlar nerden eline geçiyor oyun?
fut15 in ilk oyuncusu fotosunu atayımtabi ayrıntı daha güzel
![]()
Adam nispet yapıyor resmen.Agu yetmemiş üstüne birde şanlı formamız çıkmış.
Bu hıyara öncelik filan mı tanıyorlar nerden eline geçiyor oyun?
EA SPORTS FIFA @EASPORTSFIFA · 5 sa.Nedir bu XBOX ayricaligi sacma olmus. Legend kartlar hala XBOX only mi bu arada?
EA SPORTS FIFA @EASPORTSFIFA · 5 sa.
.@EAAccess trial (Xbox One only) is now live! Play 6 hours of #FIFA15 + 10% off FIFA Points: https://www.ea.com/eaaccess/
böyle bir şey vardı xboxçulara
Nedir bu XBOX ayricaligi sacma olmus. Legend kartlar hala XBOX only mi bu arada?
Agüero'yu hemen satma biraz değerlensin veya en azından 150K'dan aşağıya satma.ilk paketten agüero çıktı3 yıldır oynarım daha 30 k lık adam cıkmamıstı . Agüeroyu satıp oyunun parasını çıkartırım artık
![]()
Bende Webapp hala aktif degil.