FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Şu savunma arkasına kaçan adamları nasıl savunacağız sorusuna cevap vermek ne zor ya.Oynaya oynaya kaçırmamayı öğreniyorsun işte.Adam hücum yaparken analogla son adamını seçip geri falan koşuyorsun ne bileyim bir sürü seçenek var.

O değilde. Super lig takımı ile fut da 5ci lige kadar çıkdım ama ciddi ciddi tokat yemeye , yok dayak yemeye başladım :D
Sağlam oyuncular gelmeye başladı vallahi.

Cardozoyu nasıl yapmıslar?
Cardozo-emenike düşünüyordum forvet hattını.

Tapatalk

O değilde. Super lig takımı ile fut da 5ci lige kadar çıkdım ama ciddi ciddi tokat yemeye , yok dayak yemeye başladım :D
Sağlam oyuncular gelmeye başladı vallahi.
Oraya kadar iyi gelmişsin valla tebrik ederim, ben 8. lige kadar dayanabildim çok sıkıyor ya süperlig kadrosu, para kısıtlıyken en iyisi serie a kadrosu bence.

Oraya kadar iyi gelmişsin valla tebrik ederim, ben 8. lige kadar dayanabildim çok sıkıyor ya süperlig kadrosu, para kısıtlıyken en iyisi serie a kadrosu bence.

Vallah para yok şimdi . Takımı değiştirmek istesem bile elimdeki elemanları satmam gerekir ki kaç lira ederki bunlar
Oyuncuların chemystry kartlarına gitti paracıklar ve yedek kadroya ki onlar tam çöp :D

Tslde iyi bir kadro kurdum ama gerçekten oyuncuların çeşitliliği o kadar az ki..
Mecbursun yani bazı oyunculara..
İngiltere kadrosu kurmayı hedefliyorum onada çok para lazım
Coin satın alsam ceza alır mıyım?

bir soru sorucam; android tablet fifa 14 de bir takimim vardi, bu takimi aynen fifa 15 e aktarabilirmiyim ? bide fifa 14 e tuslar yerine ekrana dokunmatik onuyorduk o devam ediyormu 15 de ?

şimdi meyil geldi tr plus artıkın yıllık 150 gayme olacakmış bunlar iyice mala bağladı.. neyse us psn'ye geçerim gelecek yıl..

daha şimdiden division 3te 4 tane hileci denk geldi , artık gına geldi bok varmış gibi her sene de alıyorum şu lanet oyunu

kaleciler evlere şenlik artık sinirlenmiyorum bile mal mal gülüyorum yediğim gollere, adama kafayı yedirdir bu oyun

daha şimdiden division 3te 4 tane hileci denk geldi , artık gına geldi bok varmış gibi her sene de alıyorum şu lanet oyunu

kaleciler evlere şenlik artık sinirlenmiyorum bile mal mal gülüyorum yediğim gollere, adama kafayı yedirdir bu oyun

Ne ara div3 e geldiniz helal :)

En cok verim aldıgın oyuncu kim?

Tapatalk

Geri
Üst Alt