FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

jYBRkG.jpg
[/URL][/IMG]

Biraz geç başladım lige.Güzel gidiyoruz bakalım 5/5- Her sezon şampiyon olarak atlıyorum ligleri.

Oyun cok sinir bozucu ve cok sacma kisimlari var. Harcadigim zamanima ve parama aciyorum. Oynamayacagim artik, zamanim kiymetli.

Bende bazen öyle düşünüyorum çok sinir bozucu şeyler oluyor.. Oyun bazı maçlarda yenilmeni istiyor net biçimde.

5e2a7d7096dfb5a03830ca5274b632c8.jpg

hahaha buga bak top reklam panosunun arkasında kaldı bi saattir ofsayttan doğan endirekt vuruşu kullanamıyorum :D

Çeptalk

Ben stsl kadrosu kurdum ama başlamadım. Wba ile epl de sezon oynuyorum. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aleksis sançez'le kariyere başladım o daha zevkli lan. Gerçi şimdi as forvetlerden birisini almak istiyorum costa gibi ama bakalım. Yalnız şu kamera olayı kötü. Onu sürekli kendi üzerimde tutmanın yolu nedir? Top başka bölgeye gidince kendimi göremiyorum.

Son düzenleme:
içinde fifa 15 ut edition fifa 14 ve battlefield 3 olan origin hesabımı satın almak isteyen olur mu renktaşlar benim artık bu işlerden ayrılıp derslere yönelmem lazım da :D

Bağlantı sorunu yaşıyorum. Çok sık bağlantım kesiliyor.

Oyun iyice pes'e dönmüş. Loic Remy maşallah at gibi. Tutabilene aşk olsun.

Oyunu anca bugün alabildim, ilk macimda uzaktan sutlar nasil acaba dedim, RvP ile 40 metreden sag ayakla öylesine rastgele vurdum top roket gibi tam 90a girmedimi :D

Beyler PC'de oynayan bi arkadaş ö.m yollayabilir mi lütfen. FIFA'ya başlamaya karar verdim bir şey sorucam

Az önce div4 e yükseldim şampiyon olarak.6/6 gidiyorum her ligte şampiyonluk.Emenike muhabbeti hakkaten çok saçma.Türk takımı gelince karşıma zor oluyor çok.Emenike dediğin üç kuruşluk herif.Ne alaka bu kadar etkili oyunda.

Geri
Üst Alt