FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

gel satmadan önce oynayalim. pace li oyna mümkün oldugu kadar. ögreteyim sana pace savunmasini :) cok basit aslinda.

ben paceli oynayamiyorum zaten sevmiyorum
millet nasil sürekli topu alip tek adamla kaleye gitmeye calisiyor anlamiyorum böyle nasil zevk aliyorlar oyundan yav
ben sürekli pas yapmaya calisirim güzel oynamaya calisirim ama böyle tiplere karsi defans yapmak zor oluyor

o zigzaglari savunmanin formülü var talha.
Anlatmasi ama zor , yani ben beceremem anlatmasini simdi.
ps4 joystick kunlaniyorsan ama su tus cok önemli ( L2) ve tabiki zamanlama. öyle hara kiri press tusunu basip ile olmuyor her zaman yani.
Ceza saha icine rakip girdigi zaman ama dikatli olmak gerekir hamlede bu tür rakiplere karsi. cok kolay penalti ola biliyor topu alayim simdi derken.
Topu en iyisi vucudun ile al yani L2 ile. hamle tusu ile faul olma olasiligi yüksek dansözlere karsi.
Bu arada kendim biraz böyle oynuyorum ya neyse :D
Ama bazilari acayip abartiyor.
Var tabi, biliyorum. Defans konusunda ben de iyiyim, tek başıma oynadığımda max 2 bilemedin 3 gol yerim o da nadiren zaten. :D Ama bazıları var çok iyi yapıyorlar bu zigzag olayını, karşı koyamıyorsun. Bi de ben çoğu zaman guestli oynuyorum arkadaşımla beraber, 2 kişi defans yapmak çok zor. Arkadaşım stoperi orta sahaya getirip top almaya çalışıyor, o boşluktan zigzag yapa yapa geliyor adam :D

ben paceli oynayamiyorum zaten sevmiyorum
millet nasil sürekli topu alip tek adamla kaleye gitmeye calisiyor anlamiyorum böyle nasil zevk aliyorlar oyundan yav
ben sürekli pas yapmaya calisirim güzel oynamaya calisirim ama böyle tiplere karsi defans yapmak zor oluyor

vallah nuri saolsun cözdüm bunlari ben :)
Nuri tam pace oyuncusu. ama git sor gece biliyormu pace oyunu ile santradan mesela.

özeline anlatimi yolacagim sana almanca olarak. Türkcem yetersis kaliyor anlatim icin. milletide almancamiz ile rahatsiz etmeyelim.

Var tabi, biliyorum. Defans konusunda ben de iyiyim, tek başıma oynadığımda max 2 bilemedin 3 gol yerim o da nadiren zaten. :D Ama bazıları var çok iyi yapıyorlar bu zigzag olayını, karşı koyamıyorsun. Bi de ben çoğu zaman guestli oynuyorum arkadaşımla beraber, 2 kişi defans yapmak çok zor. Arkadaşım stoperi orta sahaya getirip top almaya çalışıyor, o boşluktan zigzag yapa yapa geliyor adam :D

Koop mu oynuyorsunuz. cok farkli oyun o ya. bende denedim gecen birisiyle ama tam fiyasko :D
O zigazag tamam güzel ola bilir yani. ama burda bir konuda ayar bozuklugu var. full tempoda gidiyorsun diyelim. ani stop edip yön degistirme olayi var ya. o baya can alici oluyor oyunda. o tempoda stop edip yön degistirmek istesen insan biraz dengesini bozar, kayar zeminde. öyle pat diye Allah ne verdiyse degistirdigi yöne dogru devam ilerlemez :)
buda elestiri noktasi diye biliriz aslinda.
derken bunu bende kunlaniyorum :D

Koop mu oynuyorsunuz. cok farkli oyun o ya. bende denedim gecen birisiyle ama tam fiyasko :D
O zigazag tamam güzel ola bilir yani. ama burda bir konuda ayar bozuklugu var. full tempoda gidiyorsun diyelim. ani stop edip yön degistirme olayi var ya. o baya can alici oluyor oyunda. o tempoda stop edip yön degistirmek istesen insan biraz dengesini bozar, kayar zeminde. öyle pat diye Allah ne verdiyse degistirdigi yöne dogru devam ilerlemez :)
buda elestiri noktasi diye biliriz aslinda.
derken bunu bende kunlaniyorum :D
FUT'ta guestli oynuyoruz işte adı ne bilmiyorum. :D İkimiz aynı takımı yönetiyoruz.

Evet, 13'te daha fenaydı o 14'te düzeltmeye çalıştılar bu sefer de oyuncular tank gibi oldu. 15'te tam ortasını buldular gibi ama yine çok rahat dönüyor oyuncular dediğin gibi. Ama bunu balance'ı düşük olan Van Persie, Hulk gibi topçularla dene mesela onlarla yapmak daha zor. Önce bi denge kaybedip duraklıyorlar, sonra devam ediyorlar hareketlerine.

FUT'ta guestli oynuyoruz işte adı ne bilmiyorum. :D İkimiz aynı takımı yönetiyoruz.

Evet, 13'te daha fenaydı o 14'te düzeltmeye çalıştılar bu sefer de oyuncular tank gibi oldu. 15'te tam ortasını buldular gibi ama yine çok rahat dönüyor oyuncular dediğin gibi. Ama bunu balance'ı düşük olan Van Persie, Hulk gibi topçularla dene mesela onlarla yapmak daha zor. Önce bi denge kaybedip duraklıyorlar, sonra devam ediyorlar hareketlerine.

hm ola bilir. bruma ve olcanli kanatli systemli oynadigim icin devamli farkina varamadimhulk ve bilmem neler ile. bi ara denerim merakdan :)

Nuri tam pace oyuncusu. ama git sor gece biliyormu pace oyunu ile santradan mesela.

özeline anlatimi yolacagim sana almanca olarak. Türkcem yetersis kaliyor anlatim icin. milletide almancamiz ile rahatsiz etmeyelim.
Baya almanciyiz burda yaz bizde yararlanalim bir sey olmaz :D

~tap

İki kişi beraber fut oynamak çok zor ya.Hele yanındaki eleman pek ultimate oynamamışsa.Dandik biri bile yenebilir rahatlıkla.Savunma çöküyor çünkü.Mağlubiyetlerimin çoğunu bu sebepten aldım.

Ama iki kişi oynamanın tadı bi başka tabi.

İki kişi beraber fut oynamak çok zor ya.Hele yanındaki eleman pek ultimate oynamamışsa.Dandik biri bile yenebilir rahatlıkla.Savunma çöküyor çünkü.Mağlubiyetlerimin çoğunu bu sebepten aldım.

Ama iki kişi oynamanın tadı bi başka tabi.
Arkadaşla tarzlarımız çok farklı bi de. O hemen rakip kaleye gitmek istiyor, 3 pasla gol atmaya çalışıyor, top rakipteyken kimle olursa olsun saldırıyor, stoperi orta sahaya çıkarıyor vs vs.. Bense tam tersi, yavaş, garantici oynuyorum. İleride çok adamla baskı kurmaya falan çalışıyorum, tutmuyor :D

Ama tadı farklı. Attığın normal bi gol bile müthiş gibi geliyor :D

Tek top yapınca defans mal gibi bakıyor. :D

cözdün mu? bunu son 5-6 maclarda gördük gercekten, pace'e laf yok, ama ben gercekten iyi bir oyuncusuyum, sadece pace degil, pressing de müthis kullaniyorum yani mükemmel'e yakin bir fifa oyuncusuyum :)

Arkadaşla tarzlarımız çok farklı bi de. O hemen rakip kaleye gitmek istiyor, 3 pasla gol atmaya çalışıyor, top rakipteyken kimle olursa olsun saldırıyor, stoperi orta sahaya çıkarıyor vs vs.. Bense tam tersi, yavaş, garantici oynuyorum. İleride çok adamla baskı kurmaya falan çalışıyorum, tutmuyor :D

Ama tadı farklı. Attığın normal bi gol bile müthiş gibi geliyor :D

2 kişi aynı takımı yönetmek nasıl ayarlanıyor?

cözdün mu? bunu son 5-6 maclarda gördük gercekten, pace'e laf yok, ama ben gercekten iyi bir oyuncusuyum, sadece pace degil, pressing de müthis kullaniyorum yani mükemmel'e yakin bir fifa oyuncusuyum :)

konu pace nuri pace.
bide ne 5-6 maci yahu ?! 2-3 mac sabahin 4dünde Allah ne verdiyse pressing taktiginle ile yendin diye hemen kral ilan ettin kendini :D
yok ama baya iyi yapiorsun full saha pressingi ama bunun acisini agir ödeceksin bidaki sefer haberin ola :D

Pres yapan adamlara karsi oynamak cok kolay

koy ileriye 2 hizli forvet, topu kaptigin an uzun top at ileri, gol manyagi yaparsin rakibi :)

aslinda rakibe gore taktik ayarlamak icin cok iyiimkanlar taniyor fifa ama zamanin olacak gece gunduz oynayacan iste :)

2. controller'da Y tuşuna (PS'te Üçgen) basıyorsun rakip çıktığında. Senin Origin/Xbox/PS ID-Club Name-Squad Name'inin altında "Guest:0" yazar normalde, orası 1 oluyor.

Teşekkürler.

Ben geçen sene oynarken rakip üzerime deli gibi press yapıyordu.Bende diyorum aynı anda üstüme nasıl iki adam geliyor :D

Neyse bunu öğrendiğim iyi oldu.İyi anlaştığın birisi olursa efsane maçlar çıkar.

Geri
Üst Alt