FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Teşekkürler.

Ben geçen sene oynarken rakip üzerime deli gibi press yapıyordu.Bende diyorum aynı anda üstüme nasıl iki adam geliyor :D

Neyse bunu öğrendiğim iyi oldu.İyi anlaştığın birisi olursa efsane maçlar çıkar.
Üzerine deli gibi press yapanlar genelde high pressure ve "second man press" kullananlar.

konu pace nuri pace.
bide ne 5-6 maci yahu ?! 2-3 mac sabahin 4dünde Allah ne verdiyse pressing taktiginle ile yendin diye hemen kral ilan ettin kendini :D
yok ama baya iyi yapiorsun full saha pressingi ama bunun acisini agir ödeceksin bidaki sefer haberin ola :D

hafta sonunda yine 5'e kadar oynariz :D full pressing, full ofans, pace, ohhh yeaaaaaah :D

hafta sonunda yine 5'e kadar oynariz :D full pressing, full ofans, pace, ohhh yeaaaaaah :D

o degilde. ciddiden acayip full pressing yapiordun son 2-3 macda. oyuncularinin dileri ama mac sonunda yerlerde sürünüyordu resmen ama o ayri konu simdi :)
Kolay lokmalikdan cikdin ama bravo :D
oynariz yine hafta sonu.

Üzerine deli gibi press yapanlar genelde high pressure ve "second man press" kullananlar.

bakiniz nuri aslantas :)

doldurmus bide fut takimina pace oyuncularini. deli danalar gibi full saha pressi yapior. terletiyor adami resmen yani oyun kurmak isterken.
En cok zorlandigim rakip oyun stili bu fifada galiba.

Yok onu biliyorum.Demek istediğim mesala aut olduğunda pasla başlayacağım ama sürekli iki kanat adamlarımda press altında oluyor.Yani rakibin iki forvetide aynı anda hareket edip pas açılarımı kapatıyorlar. Oyun içinde de biri üstüme gelirken diğeri hemen pas atacağım adama gidip alanı daraltıyor.

Böyle durumlarda bazen çok sinir oluyordum meğer böyle oluyormuş.Lan diyorum nasıl olur ya böyle birşey...1 yıl mal gibi oynamışım :D

o degilde. ciddiden acayip full pressing yapiordun son 2-3 macda. oyuncularinin dileri ama mac sonunda yerlerde sürünüyordu resmen ama o ayri konu simdi :)
Kolay lokmalikdan cikdin ama bravo :D
oynariz yine hafta sonu.

aynen :D bu artik yine sistemin ve gayet basariliyim. kadrom de cok iyi, en düsük pace 88, o da sol bek. Stoperlerim bide 93 ve 91 Pace var. :D

oyunu standartize eden kekolar yuzunden oynmak mantıklı degıl ki suç mal fifanın.

Arkadaşla tarzlarımız çok farklı bi de. O hemen rakip kaleye gitmek istiyor, 3 pasla gol atmaya çalışıyor, top rakipteyken kimle olursa olsun saldırıyor, stoperi orta sahaya çıkarıyor vs vs.. Bense tam tersi, yavaş, garantici oynuyorum. İleride çok adamla baskı kurmaya falan çalışıyorum, tutmuyor :D

Ama tadı farklı. Attığın normal bi gol bile müthiş gibi geliyor :D

Aynı tarzı yakalamak 7-8 sezon sürer.Yani 70-80 maç falan.Yavaş yavaş bi uyum yakalanıyor ama yinede tek başına oynadıgın gibi değil.

Hangi ligi kurdun bu sene? İngiltereden yine uzak mı durdun

Playstation 3 te bir salonda bunu gordum pes 13 un altinda gorunuyor gercekcilik bakimindan pes daha guzel.Fifa pesin yaninda oyuncak gibi kaliyor.

Aynı tarzı yakalamak 7-8 sezon sürer.Yani 70-80 maç falan.Yavaş yavaş bi uyum yakalanıyor ama yinede tek başına oynadıgın gibi değil.

Hangi ligi kurdun bu sene? İngiltereden yine uzak mı durdun
Tarzına uyum sağlarım ben yine de çok pozisyon veriliyor o tarzda :D

Yok bu sene İngiltere'den başladım, zamanla uzaklasirim.

Jovetic-RvP
Rooney
Mata-Ozil
Matic
Baines-Mangala-Cahill-Sagna
Begovic

Reus'lu Hulk'li bi kadrom da vardı sattim trading yapıyorum.

Sen?

N5

Baya almanciyiz burda yaz bizde yararlanalim bir sey olmaz :D

~tap

buyur......

Du darfst nicht mit deinem verteidiger den stürmenden Spieler angreifen. also nicht auf ihn los laufen mit der X tase z.b.
Mit R1 lass vom mittelfeld wenn möglich den cpu den pace spieler verfolgen und warte bis nähe des Straufraums auf diesen pace spieler mit deine 4er abwehr riegel.
So wenn er in der nähe kommt musst du mit ihm manuel in richtung eigenes Tores Rennen und zack dann ihne abdrengen(L2 oder auch O Taste) oder in schacht halten mit A eben.
bir bok yapamiyorlar böyle . Aber wenn du nur schon ein schritt auf diesen gegner machst richtung seines Tores mit deinem verteidiger geht der bei dem Tempo an dir vorbei.

Şu german gurbetoviçlere ayrı forum açın anladık almanca biliyonuz

Tarzına uyum sağlarım ben yine de çok pozisyon veriliyor o tarzda :D

Yok bu sene İngiltere'den başladım, zamanla uzaklasirim.

Jovetic-RvP
Rooney
Mata-Ozil
Matic
Baines-Mangala-Cahill-Sagna
Begovic

Reus'lu Hulk'li bi kadrom da vardı sattim trading yapıyorum.

Sen?

N5

Bu kadar coins'i nereden buluyorsunuz.? :D Bir de bu katalog'taki 1000*10 coins'i aldım. Altınlardan düştü ama maç sonlarında o 1000 coins gelmiyor. Neden gelmiyor olabilir?

Playstation 3 te bir salonda bunu gordum pes 13 un altinda gorunuyor gercekcilik bakimindan pes daha guzel.Fifa pesin yaninda oyuncak gibi kaliyor.

Obama-lol.gif

Kardes ciddi soyluyorum 2 masa vardi birisi Pes 2013 birisi fifa 2015 ti goruntu olarak pes daha gercekci geldi bana nedense ama oynanis bakimini pek bilmiyorum oynanis bakimindan fifa iyi olabilir ama gercekcilik konusunda bana pes 2013 daha iyi geldi. Bu arada obama fena :D

nuri sundan gülüyor galiba.

ps3 de fifa ile ps4 veya pc deki fifa ayri versionlar.

Geri
Üst Alt