Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.918
- 2.338
- 493
Akinfewa piyasaya cikmaycak, sadece Akinfaewa kendisi icin yapilan bir kart bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun için böyle oyunları konsolda oynamak daha sağlıklı.Division 1e yükseldim 10 sezonun 8 tanesinde şampiyon olarak.Div1 full hile.Maç başlamadan millet çıkıyor.Hiç zevki yok bu şekilde.Kazandıgım tüm oyuncuları satıp pack açacağım.Bu sene ultimate e erken veda yani.
Hile sorununa ea çözüm bulamamış.Pc de ucu açık tabi herkes hile yapabilir.Ama en azından şu top 100 bölümünü kontrol edip. 1200 W 0 L olanları banlasalar en azından ufakta olsa çözüm olurdu.Sürekli listede 1. olan eleman her gece karşıma çıkıyor.Tabi ki girmiyorum maça.Ama adam sabit her gece hile yapıyor.Ban yemiyor.Raporluyorum ama nafile.Bu şekilde adaletsiz neden oynayayım yani bu ortamda.Offline kariyer atarım daha zevkli olur.
Fifa 14'le oyun takas edecek olan yok mudur ya aradaki fiyat farkı neyse konuşup hallederiz![]()
Donanımhaber'e yaz belki alıcısı çıkar.
Dün sattım neyseki Fifa 14'ü.Şimdi sıra NBA 2K14'de![]()
Hayırlı olsun kaça okuttun?
40'a verdim bizim burdan bi elemana.3'e 5'e bakmadım.
Ben 1.5 ay önce 60 a aldım Fifa 15'i aldım geçen hafta işte 40 liraya verdim 14'üİyi fena değil. Bu oyunları haziran gibi elden çıkaracaksın müdür yoksa çok zarar yaptırıyor. Ben yaz başında 90'a satmıştım.
Bu daha önce karşılaştığım oyuncular listesi hala boş bende (PS4)
Oyunda garip bir sorun var. Oyun açılıyor klavye ayarlarını yapıyorum güzelce oynanıyor sonra gamepad ayarını yapıyorum bu sefer klavye ayarları duruyor fakat klavye ile oynayan kişi hızlı koşamıyor. Bu sorunla karşılaşan var mı? Acil çözüm lazım.