FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

3-1 gerideyken 5-3 öne geçtiğim maç 5-5 bitince kafayı kıracaktım sonra ne oldu dersiniz bir premium gold pack açtım ve neymar geldi :D her sinir bozucu puan kaybı sonrası pack açıyorum bundan sonra :D

Yahu bana coin boots gelmiyor. Ea'nın verdiği altınlar gidiyor ancak maç sonunda 1000 coins gelmiyor. :( Ayrıca attığımız golleri bunda nasıl kayıt ediyoruz?

Son düzenleme:
Savunma yaparken oyuncular birbirine çarpıyor ya deli oluyorum düşüyolar yere salaklar.

Forum vbye gectikten sonra kesinlikle az mesaj yazılıyor. İstatistiği bilmiyorum ama uye kaybı var gibi. bunu zamanında demistim sevgili adminlerden biri bos bos konusma demisti.
Boş boş konuşma Habip. (Diyeyim de boşa gitmesin, bir dahakine destekli söylemiş olursun).

7 milyon konunun linki silinmiş ve yeniden oluşturuluyorken kimse daha fazla mesaj yazılıyor demez. Az yazıldığı, daha az hit aldığımız doğru bu durum 1-2 ay daha ama iyileşerek devam edecek. (Yok eğer sen bak yazılım değiştirmeyin, üye kaybedersiniz dediğini iddia ediyorsan, zaten bu senin kararın olmaz, boşuna nefes harcamış olursun.)

Üye kayıpları yazılım değişiklikleriyle olmaz, başka akımlardan etkilenirler. Futbola ilgi kalmadı Türkiye'de, takım da kötü. İhtiyacı sosyal medya hızlı ve kurallara bağlı olmadan karşılayabiliyor.

Son dönemde forumda trollük baş gösterdiği için, biz de o kişilere tolerans gösterdiğimiz için bazı üyeler küsüp ayrılmış olabilir. Bizim en büyük hatamız bu, umarım anlatabilmişimdir. Ama durum buyken bile şikayet eden troller oluyor. Berat' ı da mesela kaç kere uyardım ama adam üslubuna devam ediyor, her mesajda laf sokup artistlik yapmak peşinde.

Yıllar sonra FIFA'da bilgisayara bir derbi maçı oynatalım bakalım.

Boş boş konuşma Habip. (Diyeyim de boşa gitmesin, bir dahakine destekli söylemiş olursun).

7 milyon konunun linki silinmiş ve yeniden oluşturuluyorken kimse daha fazla mesaj yazılıyor demez. Az yazıldığı, daha az hit aldığımız doğru bu durum 1-2 ay daha ama iyileşerek devam edecek. (Yok eğer sen bak yazılım değiştirmeyin, üye kaybedersiniz dediğini iddia ediyorsan, zaten bu senin kararın olmaz, boşuna nefes harcamış olursun.)

Üye kayıpları yazılım değişiklikleriyle olmaz, başka akımlardan etkilenirler. Futbola ilgi kalmadı Türkiye'de, takım da kötü. İhtiyacı sosyal medya hızlı ve kurallara bağlı olmadan karşılayabiliyor.

Son dönemde forumda trollük baş gösterdiği için, biz de o kişilere tolerans gösterdiğimiz için bazı üyeler küsüp ayrılmış olabilir. Bizim en büyük hatamız bu, umarım anlatabilmişimdir. Ama durum buyken bile şikayet eden troller oluyor. Berat' ı da mesela kaç kere uyardım ama adam üslubuna devam ediyor, her mesajda laf sokup artistlik yapmak peşinde.

Ben yazilimin degismesine sevindim. Benim soyledigim durum degerlendirmesiydi. O zaman adminlerden biri terslemisti. Burda da sero dedigi icin cevap yazdim. Yahu zaten beni ilgilendirmez banane de trollerde vardi bu forumda futbolda kotuydu hep. Yalniz ikidir inceden seni atarim ha diyosun ufak hatada gidicez heralde. :)

Santra'dan topu alıp sağ,sol yaparak gol atıp,yediğimiz için oyuna ilgi yok tabi.

Oyunun güzel yanlarıda var kötü yanlarıda.Fakat herkesin hem fikir olduğu bir konu var ki o da basit çalım yöntemi.Çok kolay adam geçiliyor ani zigzaglarla rahat rahat kaleye inebiliyorsunuz.

Eskiden Fifa 14 de ben santradan direk gidip gol atıp,yemişliğim vardır bu senin kıvraklığını veya nasıl defans yaptığının seviyesini ortaya koyar fakat bu oyunda bu biraz daha kolaylaştırılmış.Fifa'nın beni cezbeden yegane yanlarından biride zor olmasıydı.İnsan gibi çalımlar atılmasıydı bu oyunda bu biraz pes vari olmuş ve canımı sıkıyor.

Zamanla çözüm buluruz bir şekilde ama bana göre en kötüsü kaleciler olmuş.En kolay topu sektiriyor veya içeri alıyor gidiyor en zor topuda çıkarıyor, ortası yok garip bir durum.Buna ek olarakta capraz şutlar zorlaştırılmış eskiden löp löp atardım şimdi hepsi neredeyse taça gidiyor :D

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt