- 29 Şubat 2012
- 13.306
- 1.264
- 1.328
Pesci olan yok sanirim bir ben varim pesci olarak![]()
Adamım konuyu baltalamaktan ne zaman vazgeçceksin? İlla ki pes mi konuşalım? Bu forumda yapmasan diyorum..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pesci olan yok sanirim bir ben varim pesci olarak![]()
bende gelen mesajlar cok gec aciliyor hep
Ben sevemedim 15'i.
Sadece o değil. Forumda çok daha az mesaj yazılıyor gibi geldi.Konudan da anlaşılıyor zaten pek sevilmedi sanki. Gecen sene 14 konusu durmadan mesaj yagardı.
Sadece o değil. Forumda çok daha az mesaj yazılıyor gibi geldi.
Forum vbye gectikten sonra kesinlikle az mesaj yazılıyor. İstatistiği bilmiyorum ama uye kaybı var gibi. bunu zamanında demistim sevgili adminlerden biri bos bos konusma demisti.
Boş boş konuşma Habip. (Diyeyim de boşa gitmesin, bir dahakine destekli söylemiş olursun).Forum vbye gectikten sonra kesinlikle az mesaj yazılıyor. İstatistiği bilmiyorum ama uye kaybı var gibi. bunu zamanında demistim sevgili adminlerden biri bos bos konusma demisti.
Boş boş konuşma Habip. (Diyeyim de boşa gitmesin, bir dahakine destekli söylemiş olursun).
7 milyon konunun linki silinmiş ve yeniden oluşturuluyorken kimse daha fazla mesaj yazılıyor demez. Az yazıldığı, daha az hit aldığımız doğru bu durum 1-2 ay daha ama iyileşerek devam edecek. (Yok eğer sen bak yazılım değiştirmeyin, üye kaybedersiniz dediğini iddia ediyorsan, zaten bu senin kararın olmaz, boşuna nefes harcamış olursun.)
Üye kayıpları yazılım değişiklikleriyle olmaz, başka akımlardan etkilenirler. Futbola ilgi kalmadı Türkiye'de, takım da kötü. İhtiyacı sosyal medya hızlı ve kurallara bağlı olmadan karşılayabiliyor.
Son dönemde forumda trollük baş gösterdiği için, biz de o kişilere tolerans gösterdiğimiz için bazı üyeler küsüp ayrılmış olabilir. Bizim en büyük hatamız bu, umarım anlatabilmişimdir. Ama durum buyken bile şikayet eden troller oluyor. Berat' ı da mesela kaç kere uyardım ama adam üslubuna devam ediyor, her mesajda laf sokup artistlik yapmak peşinde.
Habib4GscPresident#
* LG G2 Tapatalk *
alabilirsin paran varsa neden alamayasınGençler Fifa 15 alınırmı alınmazmı onu söyleyin bi önce.