Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.918
- 2.338
- 493
Ne 2 haftası nuri? Günleri çift mi sayıyorsun?
Muss morgen leider früh raus. Yarın istersen oynarız

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne 2 haftası nuri? Günleri çift mi sayıyorsun?
Muss morgen leider früh raus. Yarın istersen oynarız
Ha asisti var doğru şimdi şansı biraz daha arttı ama yinede zor.2Gol + 1 Assist. + Macin Adami
Aguero 4 gol attı. Hem dolu 2 gol atan forvet var bu hafta.IF Sneijder. + IF Demba Ba..
Yeni bir update çıkmış next gen için EA Forums
Gökdeniz IF olmayı hak etmişti.![]()
Sneijderi LW yapmislar, cok kötü olmus.
yeni update ile gameplayin iyice icine etmisler
ben böyle lesh kosan oyuncular görmedim daha 14den beter olmus
Aslında abartı derecede kötü değil ama bir önce ki mesajımda dediğim gibi 1 ve 2. lige çıkınca oyun inanılmaz mekanikleşiyor ve galip gelmek için senin de buna adapte olman gerekiyor hal böyle olunca işin tadı kaçıyor, şu hız dengesini bir türlü tutturamadılar ona yanıyorum ben.Fifa 12 çok güzeldi onun üzerine koymak yerine oyunda her sene başka bir b.kluk çıktık. Geçen sene bile OP orta ve kafa vuruşu hariç oyun çok iyiydi.
yenilirsen yenil neye sinirleniyon kiMomentum denen sanal azize devam ediyor denildiği için online modlarına bulaşmadım. Sadece yapay zekaya karşı oynuyorum çünkü FIFA 13 ve FIFA 14 de çok oynadım evde huzur cepte para kalmadı gamepad için. O yüzden kariyer lig turnuva filan oynuyorum hem çok daha sakinim hem de oyunun tadını alıyorum. Bence grafiksel anlamda muhteşem ama malesef oynayış açısından zayıf yine de London FC - Man Blue gibi saçmalıklardan çok çok daha iyi..