FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Ads_z.jpg

Mikhi yerine neden Müller oynatmiyorsun?

ben ara ara bos zaman bulursam season oynuyorum sadece
ut cok boka sardi artik

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

RM - Right Midfielder oldugu için öyle dedim.

Right = Sag
Midfielder = Orta saha oyuncusu

Mikhitaryan da sag orta saha oyuncusu olarak oynuyor onun ilk11 de.

Önce okuyalim, sonra cevabimizi yazalim

brb

Mkhi CM oynuyor, RM nerden cikti? RM yok 4-3-3 te.. RW Aubameyang var iste.

Hangi 11 de iki sag kanat oyuncusu birden gördün? (Ayni kanat)

Mkhi CM oynuyor, RM nerden cikti? RM yok 4-3-3 te.. RW Aubameyang var iste.

Hangi 11 de iki sag kanat oyuncusu birden gördün? (Ayni kanat)

adamin ilk 11deki dizilisine baksana önce.

FUTde bazi oyuncular 1 den fazla mevkii oynayabiliyor.

Bende mesela 2 tane Callejon vardi, birisi RW ve digeri RM.

RM - Right Midfielder oldugu için öyle dedim.

Right = Sag
Midfielder = Orta saha oyuncusu

Mikhitaryan da sag orta saha oyuncusu olarak oynuyor onun ilk11 de.

Önce okuyalim, sonra cevabimizi yazalim

brb

Sen 4-3-3'ü anlamamissin, senin ayibin, neyi tartisiyorum ki seninle. 4-3-3 te CM pozisyonunu sag orta olarak gören varsa gecmis olsun. Oynat bakalim orda Müller'i, önünde Aubameyang'i, arkasina da bi sag kanat oyuncusu daha bul, Robben belki.

ooo kavga var

sukru o laflarin altinda kalmaz

Aptallarla tartışma, seni kendi seviyelerine çekerler ve tecrübe ile yenerler. - Mark Twain

simdi bu sözü kimin icin söylüyoruz burada

Mesele Müller'in o pozisyonda oynamasi degil, mesele gerçek futbol ve FUT'i ayni oldugunu zannetmek.

Hem team chemistry olarak hem FUT card'i da RM yazdigi için Müller oyunda o pozisyonda sorunsuz oynayabilir.

Bunu anlamayan futbol cahilidir.

atma kardeşim atma mülleri RCMye koyarsan chemistrysi 5 olur(menajerle uyumluysa 6) 4-4-2 , 4-4-1-1 , 4-1-4-1 , 4-2-3-1(2) deki RMdir sühadaki müllerin full chemistry oynayacağı pozisyon , 4-3-3 ve türevlerindeki RCM değil

Son düzenleme:
RM adami RCM'e koyunca olur diye dusunmek=kanat kelimesinde at geciyor diye atlarin kanadi oldugunu iddia etmek

Mesele Müller'in o pozisyonda oynamasi degil, mesele gerçek futbol ve FUT'i ayni oldugunu zannetmek.

Hem team chemistry olarak hem FUT card'i da RM yazdigi için Müller oyunda o pozisyonda sorunsuz oynayabilir.

Bunu anlamayan futbol cahilidir.

Celiskiye gören var mi arkadaslar?

1 - FUT ve gercek futbol ayni degil
2 - Müller oyunda o pozisyonda oynayabilir (salliyor, oynayamaz)
3 - Bunu anlamayan futbol cahilidir

Hadi diyelim Müller orda oynayabilir, ki oyunda da oynayamaz dedigim gibi, hani bu oyundu gercek futbol ile alakasi yoktu? Nasil futbol cahili oluyoruz?

Yasina veriyorum genc.

Kadroyu paylaşmaz olaydım :D

Hakan haklı,
Şükrü sen yine haksızsın ve sana laflar hazırladım.

Celiskiye gören var mi arkadaslar?

1 - FUT ve gercek futbol ayni degil
2 - Müller oyunda o pozisyonda oynayabilir (salliyor, oynayamaz)
3 - Bunu anlamayan futbol cahilidir

Hadi diyelim Müller orda oynayabilir, ki oyunda da oynayamaz dedigim gibi, hani bu oyundu gercek futbol ile alakasi yoktu? Nasil futbol cahili oluyoruz?

Yasina veriyorum genc.

Okuma kabiliyetin ne kadar kötü oldugunu yeniden gösterdin. Bu gereksiz tartismayi devam etmek istemiyordum ama senin gibi inatçi cahil herifle tartismak gayet zevkli oluyor. :D

FUT de bazi oyuncular daha farkli mevkiilerde oynadigini düsünüyorum - mesela benim 2 Callejon oyuncum vardi birisi RW, digeri de RM de oynayabilir. RMdeki oyuncuyu orta sahada oynadim gayet iyi oynadi. Onun için Müllerde de öyle oldugunu düsünüyorum. Illa da 4-3-3 olmasi lazim degil, 4-4-2 de oynayabilirsin.

Sen farkli düsünebilirsin - fikrine saygi duyabilirim fakat seviyeli kalamazsan benimle konusma. Yazdigin entelektüel yorumlara göre 26 yerine 7 yasinda oldugunu düsünüyorum cidden.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt