- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
season oynayin futa göre daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
IF Sneijder harika olacak. Tam Sana göre @Fatih Haci![]()
IF Sneijder büyük ihtimal LM veya LW olur. Bu iyi mi olur kötü mü olur bilemem. Süper Lig kadrosuna yeni bir LM katmış olur.
golleri attıgında cam dıIF Sneijder büyük ihtimal LM veya LW olur. Bu iyi mi olur kötü mü olur bilemem. Süper Lig kadrosuna yeni bir LM katmış olur.
Öyleydi ama EA bu belli olmaz.golleri attıgında cam dı
Geçen sezonki TOTS kartından bile iyi olabilir çünkü hızı daha fazla ve base stat finishing daha fazla.IF Sneijder harika olacak. Tam Sana göre @Fatih Haci![]()
IF Sneijder. + IF Demba Ba..
IF Ba çıkmaz 2 gol atan bir sürü forvet var bu hafta.IF Sneijder. + IF Demba Ba..
Göründe çok iyi futbol oynuyoruz zannedecek bana kalırsa Süper Lig oyuncuların %90'ı overrated. Sneijder, Muslera gibi oyuncular özel bir statüye sahip. Uzun zamandır upgrade almaları için uğraşıyoruz ama daha geri dönüş olmadı.Semih ched olcan hepsi düşmuş abi bu ne ya? kimsede sesini çıkarmıyor sneijderin ilk golu 109 2.gol 107 km hala long shot 84 adam wc de en fazla koşan oyuncu stamina yükselmiyor pes de haftalik güncellemelere gecti lige bakmoyorlar adam 40 m den atti fenerliyi vermişler her hafta dowgrade muslera konu suna girmek bile istemiyom o adam ne if oldu ne yükselme salla gitsin
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
IF Ba çıkmaz 2 gol atan bir sürü forvet var bu hafta.
Bock zu zocken später? Iki haftadir Fifa oynamiyorum...:/Ba çok kötü fifada. Baya hantal kalıyor
Bock zu zocken später? Iki haftadir Fifa oynamiyorum...:/