FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

season oynayin futa göre daha iyi

Bu oyunu oynayıp da çıldırmamak mümkün değil yahu, sinirden gamepad'i yere atacaktım nerdeyse.

-----Negatif yanları-----
1) Oyuncular çimin üstünde buz pateni yapıyormuş gibi kayıyorlar, oyun zaten hızlı bir de bu eklenince kötü bir görüntü oluşuyor. Fifa 13'e hızlı diyen halt yemiş bunun yanında.
2) Santradan hızlı bi adamın hızla kaleye zigzag yaparak koşması ve bunu durduramıyor olmak insanı delirtiyor, yok yani ne yapsan o adam gideceği varsa gidiyor. Bugüne kadar o şekilde gol yememiştim ama bugün aynı adamdan aynı golü 2-3 kere yiyince çıldırdım.
3) Eğer gol olacağı varsa, gerekirse 3 defansınız birbirine çarpıp yere düşüyor ve gene golü yiyorsunuz.
4) Habire direk, habire direk.. Yeter be kardeşim her maç direklere top vurmak zorunda mı?
5) Bu nasıl futbol oyunu arkadaş, pin pon topu gibi top bir orada bir orada. Maçlar hep yüksek skorlu, 3-3, 5-4, 6-2.. Bi kere 3-1 bitti maç, oo bu maç az gollü geçti dedim.
6) Pas yapmak iyice zorlaşmış, nerdeyse ortadan kaldırmışlar. PES'deki gibi al Messi'yi, al Ronaldo'yu yardır git.
7) Kaleciler siz nasıl adamsınız ya, sipastik şutları gol yiyorlar, en zor şutları kurtarıyorlar.
8) Çarprazdan gol atmak çok zor, adam kaleye dik 35 metreden vursun gol oluyor ama çarprazdan ceza sahasına girip normal vuruş yaptığında ya kaleci kurtarıyor yada dışarı gidiyor.

Şimdilik aklıma gelen sıkıntılar bunlar, açıkçası yamayla falan pek birşey düzeltileceğini sanmıyorum ama en azından bazılarını da olsa giderirler umarım.

Biraz daha söveyim şu oyuna..

- Arkadaş oyunu Manuel,Semi yada otamatik ayarlarda oynamanın bir anlamı kalmamış nerdeyse, her hamleyi biz yapmak zorundayız. :@ Sanki hangi ayarı seçersek seçelim oyun manuel de gibi.
- Defans yaparken yanına ikinci bir oyuncuyu çağırdığında oyuncu geliyor ama sadece süs olarak duruyor orada, ne bir müdahele yapmak var ne adamın koşu yolunu kapatmak var. Anca karambole karşıdaki adam sana çarparsa durduruyor. Halbuki eskiden o oyuncu senin yerine de müdahele yapıyordu. Sırf bu yüzden bu sene defans yapmak çok daha zor çünkü diğer oyuncu müdahale etmiyor topa.
- Bu oyunda avantaj diye birşey yok mu ya, hakem habire oyunu durduruyor. Top bende kontraya çıkcam, saçma sapan bi önceki pozisyonda rakibin ofsatını veriyor ve oyun duruyor.

Oyunu nerden tutsak elimizde kalıyor resmen ya, güzel bir özelliği var mı bilemedim açıkçası. Zaten Match Lobby'de kalkmış durumda, istediğimiz zaman zevkine maç da yapamıyoruz bu yüzden. Herhalde tek elle tutulur yanı Türkiye Ligi'nin gelmesiydi bu sene başka da bi cacık yok.

IF Sneijder büyük ihtimal LM veya LW olur. Bu iyi mi olur kötü mü olur bilemem. Süper Lig kadrosuna yeni bir LM katmış olur.

Semih ched olcan hepsi düşmuş abi bu ne ya? kimsede sesini çıkarmıyor sneijderin ilk golu 109 2.gol 107 km hala long shot 84 adam wc de en fazla koşan oyuncu stamina yükselmiyor pes de haftalik güncellemelere gecti lige bakmoyorlar adam 40 m den atti fenerliyi vermişler her hafta dowgrade muslera konu suna girmek bile istemiyom o adam ne if oldu ne yükselme salla gitsin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih ched olcan hepsi düşmuş abi bu ne ya? kimsede sesini çıkarmıyor sneijderin ilk golu 109 2.gol 107 km hala long shot 84 adam wc de en fazla koşan oyuncu stamina yükselmiyor pes de haftalik güncellemelere gecti lige bakmoyorlar adam 40 m den atti fenerliyi vermişler her hafta dowgrade muslera konu suna girmek bile istemiyom o adam ne if oldu ne yükselme salla gitsin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Göründe çok iyi futbol oynuyoruz zannedecek bana kalırsa Süper Lig oyuncuların %90'ı overrated. Sneijder, Muslera gibi oyuncular özel bir statüye sahip. Uzun zamandır upgrade almaları için uğraşıyoruz ama daha geri dönüş olmadı.

Geri
Üst Alt