FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Almanyada yasayan forumcular icin ;

im gamestop gibt es eine aktion , wo ihr für 2 games + 10€

fifa15 bekommt. Es gibt eine spieleliste , die zeigt welche spiele die annehmen.

Darunter fifa14, cod ghost,battlefield 4 etc.

Tip: im saturn gibts viele der spiele die angefordert werden für 10-20€

zählt FIFA als KEY kauf auch? :D

hate key gekauftgehabt..dh keine DVDhülleect..

Kariyer modunda oyuncu gücleri görünsün lütfen.

+

Umarim Türkiye Liginde Career Mod'ta Premier League, Alman Lignde, Ispanya Ligin'den falan oyuncu alabillirz. Eskiden sadece Brezilya ve Rusya dan alabillirdik. Hep FRED almistim.. :S

+

Transfer Bütcemiz en az 25 Milyon - 30 Milyon € olmali.

Bu momentum olayını biraz araştırayım dedim.

Baya bundan rahatsız olanlar varmış yahu.

Biraz oynadığım macları düşündüğümde ola bilir dedim kendi kendime.

Bazen takır takır oynadığım maclar oluyordu ama ertesi macda bakmışın pasları bile stop etmekde zorlanan oyuncularım vardı.

Bu haksız rekabet bence biraz.

EA NHL oyunlarında bu Momentum olayın var olduğun itiraf etmişdi ayrıca. Fifa için ama herhangi bir açıklama gerek duyulmamış.

"Fifa'da yok" diye açıklama yaptılar ama buz gibi de var. Seasons'da yoktur ama ultimate teamde var. Sebebi de kötü oynayanlar sıkılıp oyunu birakmasin, oynamaya devam etsin ki para gelsin diye.

N5

seasons hic heyecan vermiyor, rakipler 2-3 dk sona cikiyor, maci ciddi almiyorlar, ultimate team de daha ciddi aliyorlar maci

maclar daha güzel oluyo bana göre.

fifa 15Tt gs-fb derbisi seasons'de harika olacak ama...

seasons hic heyecan vermiyor, rakipler 2-3 dk sona cikiyor, maci ciddi almiyorlar, ultimate team de daha ciddi aliyorlar maci

maclar daha güzel oluyo bana göre.

fifa 15Tt gs-fb derbisi seasons'de harika olacak ama...

Iyide, orda rast gele rakip çıkmıyormuydu?

Keşke rakip takım search de ayarlaya bilsek. Sabahdan akşama kadar koy fenerlilere koy :DD

Iyide, orda rast gele rakip çıkmıyormuydu?

Keşke rakip takım search de ayarlaya bilsek. Sabahdan akşama kadar koy fenerlilere koy :DD

evet

ama

bizim rating fenerbahce ile ayni olacak büyük ihtimalle

hem fener hem biz 4,5 yildizli takim olacak. bu yüzden cok gs-fb maclari görecegiz

bende hep liverpool,schalke veya inter cikmisti bu sene :D

evet

ama

bizim rating fenerbahce ile ayni olacak büyük ihtimalle

hem fener hem biz 4,5 yildizli takim olacak. bu yüzden cok gs-fb maclari görecegiz

bende hep liverpool,schalke veya inter cikmisti bu sene :D

Bana habire Zenit geliyordu, o üçgen kaleli stadyumlarında maç yaptıkça sinir oluyordum.

Geri
Üst Alt