FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Oyuncu kariyeri açıldığında sizi ya kadro dışı bırakıyor ya da ilk 11'e alıyor. Yedek kalma özelliğini getirsinler. Bu çok önemli.

PC için pre order yapmak isteyenler 45 USD ücret ile Origin'den preorder yapabilirler.

Meksika proxysi kullanmanız lazım ama. Proxy'yi açıp, store.origin.com'a girip ürünü satın alacaksınız. Kart bilgilerini girerken proxy'yi kapatıp oyuna sahip olacaksınız :ka19:

PC için pre order yapmak isteyenler 45 USD ücret ile Origin'den preorder yapabilirler.

Meksika proxysi kullanmanız lazım ama. Proxy'yi açıp, store.origin.com'a girip ürünü satın alacaksınız. Kart bilgilerini girerken proxy'yi kapatıp oyuna sahip olacaksınız :ka19:

Ben Meksika proxysi kullanarak BF3 Pre Edt. aldım sonra da başka oyun alamadım denedikçe error verdi nedeni hakkında hiçbir fikrim yok. Kart bilgilerini girerken proxy kapatmamıştım ama hiç, gerçi BF3'ü de kapatmadan aldım ama bu kez de öyle denerim.

Sıkıntım şu ki acaba bu sene kaldırır mı bilgisayarım bilmiyorum. Kendinde 4 GB RAM + 1 GB GT420M barındıran bir notebook sahibiyim. FIFA 12/13/14 hepsini high'da sorunsuz oynadım. 2 GB RAM takviyesi yapsam sorunsuz oynayabilir miyim bir fikrin var mı?

Ben Meksika proxysi kullanarak BF3 Pre Edt. aldım sonra da başka oyun alamadım denedikçe error verdi nedeni hakkında hiçbir fikrim yok. Kart bilgilerini girerken proxy kapatmamıştım ama hiç, gerçi BF3'ü de kapatmadan aldım ama bu kez de öyle denerim.

Sıkıntım şu ki acaba bu sene kaldırır mı bilgisayarım bilmiyorum. Kendinde 4 GB RAM + 1 GB GT420M barındıran bir notebook sahibiyim. FIFA 12/13/14 hepsini high'da sorunsuz oynadım. 2 GB RAM takviyesi yapsam sorunsuz oynayabilir miyim bir fikrin var mı?

İşlemcin nedir? Bakayım.

Pes13 cüyüm.Fifa da fena oyun değil gibi ama sinirimi bozan şey Ronaldo'nun Hasan Ali tarzı adamları geçememesi.Gerçekte Hasan Ali'nin kanadı otoban olması gerekiyor ama bunda olmuyor.Tuşları falan da öğrenmesi çok zor geliyor.PES'te çoğu kişinin bilmediği tuşları biliyorum.FİFA'yı çözene kadar herkes tekrar PES'e geçer

Zaten bu sene NBA 2K15 oynarım online

Baktığım sitede İşlemcin 10 üzerinden 5, grafik kartın 4 alıyor. Emin değilim ama sanırım yeterli olmayabilir. RAM yeterli ama 6GB daha iyi olur tabi. Demo çıkınca denersin.

Yine de şuradan da bi test et istersen emin olabilmek için:

Can You RUN It | Can I run that game | Game system requirements

Evet sonuçlar bende de dediğin gibi çıktı. 14'ün demosu çok kasmıştı bende ama ben yine de 1 yıl FIFA oynayamazsam yaşayamam diye risk aldım ve satın aldım oyunun keyini. Neyse ki problem olmadı ama bu yıl yeni oyun motoru sebebiyle system requirementsleri yüksek, herhalde 2 GB ekleyip denerim hele ki bu sene çok sağlam görünüyor bu sene oynayamazsam hiç olmaz. :D

6 ay önce beni kanser eden Galaxy Ace'in yerine 5S aldım da, o yüzden şu anlık kendisiyle geçinebildiğim, o da beni idare edebildiği için önceliği telefona vermiştim. Yeni bilgisayar seneye kaldı artık üst üste kolay olmuyor da pek :asd:

Baktığım sitede İşlemcin 10 üzerinden 5, grafik kartın 4 alıyor. Emin değilim ama sanırım yeterli olmayabilir. RAM yeterli ama 6GB daha iyi olur tabi. Demo çıkınca denersin.

Yine de şuradan da bi test et istersen emin olabilmek için:

Can You RUN It | Can I run that game | Game system requirements

Benimki ile max graphic ayar ile oynayabilirmiyim ?

Lenovo Laptop Y580

Intel Core i7 3610QM

Nvidia Geforce GTX 660M (2gb ddr5)

6gb Ram

Tapatalk*

Lan gidin 1000 gaymeye ps4 alın paşa paşa oynayın. Takmışlar ram'e, grafik kartına.

- FIFA 15'te "Matchday Live" bölümünün haber içerikleri artık Goal.com üzerinden güncellenecek.

FIFA 15 - Match Day Live

fifa-15-match-day-costa.jpg

fifa-15-match-day-fabregas.jpg

fifa-15-match-day-drogba.jpg

standart edition mu ut edition mu talha

bi de bu meksikalıların ayrıcalığı ne ya :D

Çeptalk

Ay Sonunda Ps4 alicam inshallah .Fifa 15 ,Gta ve Far Cry 3 disinda hangi oyunlari önerirsiniz?

Ay Sonunda Ps4 alicam inshallah .Fifa 15 ,Gta ve Far Cry 3 disinda hangi oyunlari önerirsiniz?

FIFA 15 disinda hic bir oyun alma bence, degmez..Ben Yillardir sadece FIFA oynuyorum baska oyunlar oynamiyorum. GTA falan de zevk vermiyor artik, hep ayni..PS4 sadece FIFA Next gen icin aliyorum...

Geri
Üst Alt