Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.331
- 9.709
- 2.568
fifa 15in sli gpu desteği olacak mı acaba
Çeptalk
Çeptalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu next gen ne oluyo ki?
Gesendet von meinem LG G3
Ay Sonunda Ps4 alicam inshallah .Fifa 15 ,Gta ve Far Cry 3 disinda hangi oyunlari önerirsiniz?
Ay Sonunda Ps4 alicam inshallah .Fifa 15 ,Gta ve Far Cry 3 disinda hangi oyunlari önerirsiniz?
standart edition mu ut edition mu talha
bi de bu meksikalıların ayrıcalığı ne ya
Çeptalk
pc = cöp
Ona bakmadim ama Ultimate Edition da daha ucuzdur herhalde.
Özelliklerini bilemiyorum valla
KES
N5
talha sen niye ps4 almiyorsun yav, al iste ne güzel turnuva,maclar yapariz. :blue:
PC de fifa oynamak = :hang:
PS4 alsam bile çok lag olur oynayamayiz.
Bi de ben sene boyunca sadece FIFA oynuyorum, öteki oyunlari çerezlik birkaç günde bitireyim diye indiriyorum. Konsol gereksiz bana yani.
N5
ben de sadece fifa oynuyorum ama, baska oyunlar almiyorum. Ama pc'de oynamak bence hic keyif vermiyor. Konsol'de oynamak ayri bir zevk veriyor, bence sen de al. Forumda cogu kisi PS4 almislar, yada alacaklar.![]()
Lan gidin 1000 gaymeye ps4 alın paşa paşa oynayın. Takmışlar ram'e, grafik kartına.
PS4 = 1500 TL
Her güzel oyun 150-250 TL arası
Sadece oyun oynanır
Ortalama bir gaming book = 2000 TL
Oyun keyleri 60-120 TL arası
Her şey yapılır
Bu nedenle şu anlık bilgisayar tercih ediyorum ama birkaç arkadaşımla olası ayrı eve çıkma durumunda kesinlikle lazım olacak tabi![]()
Ben geçen hafta PS4'ü 1299 tl ye Metro'dan aldım Fifa 14 aldım bide yanına 2.el 70 liraya.Bi de game pad aldım 200 liraya 1670 liraya kapadım hepsini.Fifa 15 çıkınca 14'ü 2K14'le takaslamayı düşünüyorum internetten illaki alıcısı olur heralde.
Süper Lig yok.
Süper lig var kardes trailer bile yaptılar Süper lig üzerine
Süper lig var kardes trailer bile yaptılar Süper lig üzerine
Süper Lig yok...milleti kandırma
* LG G2 Tapatalk *