FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Ay Sonunda Ps4 alicam inshallah .Fifa 15 ,Gta ve Far Cry 3 disinda hangi oyunlari önerirsiniz?

Teh evil within 10 cu ayda çıkacak. Tafsiye ede bilirim. Korku gerilim oyunu.

Gta5 çıkış tarihi 11ci ay deniliyor ama resmi değil henüz

Far cry 4 de daha çıkmadı piyasaya

Watch dogs fena sayılmaz. Gta ya benzer bir oyun.

talha sen niye ps4 almiyorsun yav, al iste ne güzel turnuva,maclar yapariz. :blue:

PC de fifa oynamak = :hang:

PS4 alsam bile çok lag olur oynayamayiz.

Bi de ben sene boyunca sadece FIFA oynuyorum, öteki oyunlari çerezlik birkaç günde bitireyim diye indiriyorum. Konsol gereksiz bana yani.

N5

PS4 alsam bile çok lag olur oynayamayiz.

Bi de ben sene boyunca sadece FIFA oynuyorum, öteki oyunlari çerezlik birkaç günde bitireyim diye indiriyorum. Konsol gereksiz bana yani.

N5

ben de sadece fifa oynuyorum ama, baska oyunlar almiyorum. Ama pc'de oynamak bence hic keyif vermiyor. Konsol'de oynamak ayri bir zevk veriyor, bence sen de al. Forumda cogu kisi PS4 almislar, yada alacaklar. :D

ben de sadece fifa oynuyorum ama, baska oyunlar almiyorum. Ama pc'de oynamak bence hic keyif vermiyor. Konsol'de oynamak ayri bir zevk veriyor, bence sen de al. Forumda cogu kisi PS4 almislar, yada alacaklar. :D

Bence gayet keyifli ya, gamepadle oynuyorum zaten ve oyundan sıkıldığımda alt+tab yapıp başka şeyler yapma gibi bi lüksüm var. + PC'de grafikler ve hız daha iyi :D

N5

Lan gidin 1000 gaymeye ps4 alın paşa paşa oynayın. Takmışlar ram'e, grafik kartına.

PS4 = 1500 TL

Her güzel oyun 150-250 TL arası

Sadece oyun oynanır

Ortalama bir gaming book = 2000 TL

Oyun keyleri 60-120 TL arası

Her şey yapılır

Bu nedenle şu anlık bilgisayar tercih ediyorum ama birkaç arkadaşımla olası ayrı eve çıkma durumunda kesinlikle lazım olacak tabi :D

PS4 = 1500 TL

Her güzel oyun 150-250 TL arası

Sadece oyun oynanır

Ortalama bir gaming book = 2000 TL

Oyun keyleri 60-120 TL arası

Her şey yapılır

Bu nedenle şu anlık bilgisayar tercih ediyorum ama birkaç arkadaşımla olası ayrı eve çıkma durumunda kesinlikle lazım olacak tabi :D

Ps4 2. El veya yurtdışı= 1000-1200tl

Her güzel oyun digital olarak 120tl, bunun 2. Hakkını 50-55'e satarsan, sana 65-70'e patlar. Oynadıktan sonra 1. Hakkınıda 40-50'ye satarsan, sana en yüksek maliyeti 30-35 olur. Eğer oyunları kısa sürede oynayıp satarsan maliyetin iyice düşüyor.. Artı ps4'e çıkan özel oyunlarıda oynayabileceksin. ( last of us, undercharted, god of war vs.)

Ben geçen hafta PS4'ü 1299 tl ye Metro'dan aldım Fifa 14 aldım bide yanına 2.el 70 liraya.Bi de game pad aldım 200 liraya 1670 liraya kapadım hepsini.Fifa 15 çıkınca 14'ü 2K14'le takaslamayı düşünüyorum internetten illaki alıcısı olur heralde.

Ben geçen hafta PS4'ü 1299 tl ye Metro'dan aldım Fifa 14 aldım bide yanına 2.el 70 liraya.Bi de game pad aldım 200 liraya 1670 liraya kapadım hepsini.Fifa 15 çıkınca 14'ü 2K14'le takaslamayı düşünüyorum internetten illaki alıcısı olur heralde.

Ben ilk aldığımda second son ve fifa 14 almıştım. Second son'u üzerine 70 gayme koyup 5 oyunlu hesapla takasladım, fifa'yı da 90 liraya elden sattım. Sonra o 5 oyunlu hesabı toplamda 270 liraya sattım. :asd: oyunları digital alırsan daha karlı olursun, yok illa da kutulu alırım diyorsan senaryolu oyunları kısa sürede elinden çıkarmaya çalış.

yok iste kardesim daha fazla uzatmayin bu konuyu

Geri
Üst Alt