FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Fifa 14ü full ayarlarda 60 fpsden aşağı oynamazken bunda ne düşük ayarlarda 30 fpsyi zor görüyorum eğer orjinal versiyonu da böyle olacaksa almam ben oyunu.Next gen iyi hoş da bu kadar performans farkı olmamalı 14le arasında

Son düzenleme:
Fifa 14ü full ayarlarda 60 fpsden aşağı oynamazken bunda ne düşük ayarlarda 30 fpsyi zor görüyorum eğer orjinal versiyonu da böyle olacaksa almam ben oyunu.Next gen iyi hoş da bu kadar performans farkı olmamalı 14le arasında
normal..ilk kez PC de ignite engine var next gen de gibi..

Seni PC nasil? prozessor graphic card, ram fln

Kasma problemini çözdüm bu sefer de tuş ayarlarını değiştiremiyorum.Yön tuşlarını ı-l-o gibi abuk subuk harflere koymuşlar gene yahu hangi akla hizmet böyle saçma ayarlar yapıyolar anlamıyorum.Daha fazla sinirlenmeden kapatayım en iyisi oyunu orjinali çıkınca bakarız çaresine

Ya tuşlar değişmiyor kol bağlıyorum onu da görmüyor bu ne biçim is istediğim tuşlarla oynayamayacak mıyım

Kasma problemini çözdüm bu sefer de tuş ayarlarını değiştiremiyorum.Yön tuşlarını ı-l-o gibi abuk subuk harflere koymuşlar gene yahu hangi akla hizmet böyle saçma ayarlar yapıyolar anlamıyorum.Daha fazla sinirlenmeden kapatayım en iyisi oyunu orjinali çıkınca bakarız çaresine
Kasma problemini nasıl çözdün renktaş.

bende de başta kasıyordu settingsdeki en alttaki kutuyu işaretledim windows aero theme zımbırtısını kasma gitti oyuna hayran kaldım yalnız messinin her şutu gol oluyor legendary zorlukta o biraz sinir bozucu :D

PS3 için PS Store'unn sürüm güncellemesi varmış, yükle diyorum, lütfen bekleyiniz diyor bir süre, sonra hata veriyor.Var mıdır bu durumu yaşayan?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt