Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Harika! Uzun zamandir bir Demo'dan bu kadar zevk almadim, h-a-r-i-k-a!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahaaaa oldu harbidem ayarlara girebildim
Peki ayarları ne yapıcaz Arif
Neyse her şeyi en düşük ayar yaptık yine kasıyor benim laptopu değiştirmem lazım.
1. Cözünürlügü masa basi (desktop) ile ayni olsun.
2. Rendering-> LOW
3. MSAA -> OFF
4. Lock to 30fps
5.Disable Aero Theme (Oku isaret et)
..yinede yetmeyebilir.
Eskiden PC versionu hep daha düsük olurdu... eski pcler ile fifa keyifi yapabiliniyordu.
FIFA15 ile PC ye next gen ps5 fln gibi Ignite Engine geldi. Yani Üst düzey Ekranlar...
Gayet hızlı oluyor. Ben geçen sene ce bu sene playstoreden aldım. Bir sorun çıkarmıyor.Zaman geçmiyor lan..
Gelsede Ut'de takımımı kursam..
Bir sorum olacak arkadaşlar şimdi oyunu Pc platformu için Playstoreden aldım..
Key gelecekmiş bana download linki felan o linkler hızlı mı olur acaba hiç key satın almadım daha önce hep kutulu aldım..
Gayet hızlı oluyor. Ben geçen sene ce bu sene playstoreden aldım. Bir sorun çıkarmıyor.
R9 280X STRIX 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan BilgisayarBu sene fifa bahane oldu. Sistemimi yenileyecegim. İşlemci ve ram bir yana ekran kartını ne almalıyım dostlar?? @Arif Ulu @Talha Küllü ve diğer fifa dostları?
Sadece ekran kartını yenilemek ile sorunun çözüleceği ni bilsem ekran kartı alırım. Ama İşlemcim coreduo ram 2 gb yani bu özelliklerinden yükselmesi gerekmez mi? Habiboo??
Sadece ekran kartını yenilemek ile sorunun çözüleceği ni bilsem ekran kartı alırım. Ama İşlemcim coreduo ram 2 gb yani bu özelliklerinden yükselmesi gerekmez mi? Habiboo??
1500 tl bütçe var.Hacı bütçeni belirle sonra sistem tavsiyesi iste bence böyle tek tek sorması zor olur.
aynen tostum. zaten fifa nın açıkladığı minumum sistem gereksinim 4 gb ram core2 quad istiyor.Sadece ekran kartını yenilemek ile sorunun çözüleceği ni bilsem ekran kartı alırım. Ama İşlemcim coreduo ram 2 gb yani bu özelliklerinden yükselmesi gerekmez mi? Habiboo??
Lan oğlum fifacılar mı abartıyor yoksa gerçektende güzel mi oldu? Hayır yani bazıları aterideki soccer benzeri bir oyun bile olsa adı fifa'ysa eğer titreyerek oynuyorda ondan soruyorum.
Demoyu denesene huseyin
Bencede iyi olmuş ama sevk meselesi.
Daha zor , daha gerçekci. Her şut leblebi gibi girmiyor artık üstelik

Ne zamandır açmıyorum ps'yi o yüzden ne zaman çıktı ne oldu bir bilgim yoktu ama yarın izinliyim bir bakarım nasıl olmuş diye. Bu arada şutların leblebi girmemesi senin adına üzücü. O sayede boş beleş goller atıp haksız yere maç kazanıyordun.![]()