FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Harika! Uzun zamandir bir Demo'dan bu kadar zevk almadim, h-a-r-i-k-a!

Ahaaaa oldu harbidem ayarlara girebildim:D

Peki ayarları ne yapıcaz Arif

Neyse her şeyi en düşük ayar yaptık yine kasıyor benim laptopu değiştirmem lazım.

1. Cözünürlügü masa basi (desktop) ile ayni olsun.
2. Rendering-> LOW
3. MSAA -> OFF
4. Lock to 30fps
5.Disable Aero Theme (Oku isaret et)

..yinede yetmeyebilir.
Eskiden PC versionu hep daha düsük olurdu... eski pcler ile fifa keyifi yapabiliniyordu.
FIFA15 ile PC ye next gen ps5 fln gibi Ignite Engine geldi. Yani Üst düzey Ekranlar...

Iste bu yüzden PC'de Fifa falan oynamamak lazim, hep problem cikiyor. :) :celebrate008:

oyun çok güzel lan bu sefer oyun mantığı kadar görüntüye de yer vermişler orjinal alacam

Lan oğlum fifacılar mı abartıyor yoksa gerçektende güzel mi oldu? Hayır yani bazıları aterideki soccer benzeri bir oyun bile olsa adı fifa'ysa eğer titreyerek oynuyorda ondan soruyorum.

Zaman geçmiyor lan..
Gelsede Ut'de takımımı kursam..
Bir sorum olacak arkadaşlar şimdi oyunu Pc platformu için Playstoreden aldım..
Key gelecekmiş bana download linki felan o linkler hızlı mı olur acaba hiç key satın almadım daha önce hep kutulu aldım..

1. Cözünürlügü masa basi (desktop) ile ayni olsun.
2. Rendering-> LOW
3. MSAA -> OFF
4. Lock to 30fps
5.Disable Aero Theme (Oku isaret et)

..yinede yetmeyebilir.
Eskiden PC versionu hep daha düsük olurdu... eski pcler ile fifa keyifi yapabiliniyordu.
FIFA15 ile PC ye next gen ps5 fln gibi Ignite Engine geldi. Yani Üst düzey Ekranlar...

asla tası futbol oyunu arkadas ne kadar abarttılar.

Zaman geçmiyor lan..
Gelsede Ut'de takımımı kursam..
Bir sorum olacak arkadaşlar şimdi oyunu Pc platformu için Playstoreden aldım..
Key gelecekmiş bana download linki felan o linkler hızlı mı olur acaba hiç key satın almadım daha önce hep kutulu aldım..
Gayet hızlı oluyor. Ben geçen sene ce bu sene playstoreden aldım. Bir sorun çıkarmıyor.

Bu sene fifa bahane oldu. Sistemimi yenileyecegim. İşlemci ve ram bir yana ekran kartını ne almalıyım dostlar?? Arif Ulu Talha Küllü ve diğer fifa dostları?

liverpoolu tutan birinin bu oyuna asik olmama ihtimali yok. anfielddaki atmosfer, mac oncesi ynwa soylenmesi felan muthis

penaltilarda mesela penalti atacak takimin seyircisi elini agzina goturuyor heyecan ifadesi vermek icin felan detaylar felan da cok hos

Son düzenleme:
Sadece ekran kartını yenilemek ile sorunun çözüleceği ni bilsem ekran kartı alırım. Ama İşlemcim coreduo ram 2 gb yani bu özelliklerinden yükselmesi gerekmez mi? Habiboo??
aynen tostum. zaten fifa nın açıkladığı minumum sistem gereksinim 4 gb ram core2 quad istiyor.

Lan oğlum fifacılar mı abartıyor yoksa gerçektende güzel mi oldu? Hayır yani bazıları aterideki soccer benzeri bir oyun bile olsa adı fifa'ysa eğer titreyerek oynuyorda ondan soruyorum.

Demoyu denesene huseyin
Bencede iyi olmuş ama sevk meselesi.
Daha zor , daha gerçekci. Her şut leblebi gibi girmiyor artık üstelik

Demoyu denesene huseyin
Bencede iyi olmuş ama sevk meselesi.
Daha zor , daha gerçekci. Her şut leblebi gibi girmiyor artık üstelik

Ne zamandır açmıyorum ps'yi o yüzden ne zaman çıktı ne oldu bir bilgim yoktu ama yarın izinliyim bir bakarım nasıl olmuş diye. Bu arada şutların leblebi girmemesi senin adına üzücü. O sayede boş beleş goller atıp haksız yere maç kazanıyordun. :asd:

Ne zamandır açmıyorum ps'yi o yüzden ne zaman çıktı ne oldu bir bilgim yoktu ama yarın izinliyim bir bakarım nasıl olmuş diye. Bu arada şutların leblebi girmemesi senin adına üzücü. O sayede boş beleş goller atıp haksız yere maç kazanıyordun. :asd:

:muha:

Geri
Üst Alt