FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

SON DAKIKA! Fifa 15'in en iyi 20 Kaleci: FIFA 15 Spielerwerte - Top 20 Torhüter

Muslera yok, cok ama cok büyük bir skandal.

Ruffier 83, Muslera 82? De Gea 83? Sirigu 84? AKINFEEV 83?

Howard,Ruffier,De Gea update almislar. Muslera yillardir Update almadi. Aciklama bekliyoruz Sero, böyle bir haksizlik olamaz!

Ruffier 83 zaten saka gibi...Muslera Sirigu'dan de kesinlike kötü bir Kaleci degil. Akinfeev de öyle, Dünya Kupasinda ne kadar kötü bir kaleci oldugnu gösterdi zaten.

Skandal! Bu Sezon Olcan disinda hic bir GS-oyuncu hak ettigi degeri almadi. Ne Melo, Ne Sneijder, Ne de Muslera!

Howard,Ruffier,De Gea update almislar. Muslera yillardir Update almadi. Aciklama bekliyoruz Sero, böyle bir haksizlik olamaz!

Ruffier 83 zaten saka gibi...Muslera Sirigu'dan de kesinlike kötü bir Kaleci degil. Akinfeev de öyle, Dünya Kupasinda ne kadar kötü bir kaleci oldugnu gösterdi zaten.

Skandal! Bu Sezon Olcan disinda hic bir GS-oyuncu hak ettigi degeri almadi. Ne Melo, Ne Sneijder, Ne de Muslera!
Muslera büyük liglerden birinde oynasa ilk 5 arasına girerdi.

tapatalk

zcmigzl8.png

Muslera yıllardır update almadığı koskoca bir yalan. Sadece 83 olmaması saçma. Zaten handling 1 puan yükselse, diving 1 puan yükselse ve reflex 2 puan filan yükselse 83 olur.

Neden yükseltirtmiyorsunki? Senin buna hakkin vardi kanimca?
Hakkım yok. Galatasaray editörü değilim. Ayrıca Muslera producer denetimi altında editör istese bile producer'a danışmak zorunda. Er yada geç upgrade alacak. Adamların işi çok olduğu için pek fazla zaman ayırmıyorlar.

Tolga Zengin nasil Overall 81 olmus? Onur Kivrak bile sadece 80 Overall var.
Böyle bir sey yok ya, Muslera 82, Tolga 81. Saka gibi.

Akinfeev senelerdir bir **** yapmiyor bunlar neyin kafasinda.

Hem ps4 hem de pc'de oynadım aynı tv üzerinden oyun ps4'te biraz boğuk gibi geldi bana AA sıkıntısı var gibi, oyunu PC'ye almaya karar verdim ayrıca PS4'ü ankara içi elden teslim almak isteyen olursa bin tl'ye satabilirim, toplasan 2-3 saat açık kalmıştır temiz alet yani

arkadaşlar fifa2015'in orjinal sürümü hala piyasaya çıkmadı değilmi birde şimdi ben ps4 almayı düşünüyorum acaba fifa2017-2018 gibi oyunlarıda rahat çalıştırırmı yoksa sıkıntı olur mu? :)

ultimate team de tr ligi kadrosu kurmam ne gereği var.Mis gibi offline season oynarım.

arkadaşlar fifa2015'in orjinal sürümü hala piyasaya çıkmadı değilmi birde şimdi ben ps4 almayı düşünüyorum acaba fifa2017-2018 gibi oyunlarıda rahat çalıştırırmı yoksa sıkıntı olur mu? :)

5-6 yıl geçmeden PS5 çıkmayacağına göre 20-21'e kadar yolu var bundan sonrasında da oyun ps4'e çıkar lakin aynı şuan ps3'te olduğu gibi kırpılmış versiyon çıkar. Ayrıca konsollarda rahat çalıştırmama gibi bir sorun olmaz zaten oyunu konsola optimize şekilde çıkartıyorlar lakin konsollar kısıtlı ve değiştirilemeyen donanıma sahip olduğu için 2-3 sene içinde donanım açısından geri kalıyorlar ve doğal olarak grafik kalitesinde veya başka şeylerde gerileme oluyor pc platformuna kıyasla, ama bu dediğim fifa için geçerli değil zaten ana hedef kitle konsol oyuncuları olduğu için hiçbir zaman üst seviye bir PC'ye göre oyun yapmazlar

Son düzenleme:
Fifa 15'i ps4'de digital olarak almak isteyen varsa ortak olabiliriz haberiniz olsun.

trollemeyecem lan bu sefer bu başlığı :)

daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum alın kullanın :)

Türkçe yama, oyunun %75'ini kapsıyor. Geriye kalan %25'lik kısım ise pek gözükmeyen kısımlardan. Buradan Türkçe yamanın konusuna ulaşarak yamayı indirebilirsiniz. İndirdiğiniz dosyadaki "data" klasörünü Origin Games'teki, FIFA 15'in bulunduğu kısıma atmanız yeterli olacaktır.

Ayrıca 4 dakika oynanış süresi veren demonun süresini, buradaki yama ile birlikte 10 dakikaya çıkarabilirsiniz.

STSL ideal Pace Kadro:

------------------------------------------------------------------------Fernando Muslera--------------------------------------------------------
------------Caner---------------------------Semih-----------------------------------------Alves----------------------Sabri/Gökhan--------
-------------------------------------------------------------------------Felipe Melo---------------------------------------------------------------
-----------------Bruma (91 Pace)------------------------------Sneijder------------------------------------Nakoulma (91 Pace)-------
------------------------------Emenike (88 Pace 90 Strength)----------------------Waris (92 Pace)------------------------------------

Müthis.

Tarık/Gökhan daha ideal olmaz mı?

Geri
Üst Alt